Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vernisaj expoziție foto. Concursul ”Dej-oameni și locuri” și-a premiat câștigătorii – FOTO/VIDEO

0 78

Vernisaj expozitie foto dej oameni si locuri (1)

Câștigătorii concursului de fotografie ”Dej: oameni și locuri”, organizat de Asociația “Sfinții Apostoli Luca și Andrei”, au fost premiați azi în cadrul unui eveniment la Muzeul Municipal Dej, care a cuprins și vernisajul expoziției fotografiilor câștigătorilor.

Amfitrion al evenimentului a fost prof. Constantin Albinetz, directorul Muzeului Municipal Dej, care a fost și gazdă a festivității de premiere și a expoziției, dar și membru al juriului în concursul Asociației ”Sfinții Apostoli Luca și Andrei”.

Președintele Asociației, preot Sorin Căpâlna, le-a mulțumit celor prezenți pentru susținere, membrilor juriului pentru munca depusă, dar, în special, concurenților care și-au înscris fotografiile la acest concurs, adresând felicitări câștigătorilor, prezenți și ei la eveniment.

Juriul format din Magdalena Vaida (jurnalist), Loredana Tomșa (profesor), Constantin Albinetz (director Muzeul Municipal Dej) și Marcel Piroșca (fotograf) a decis ca locul I în concurs să revină lui Radu Pop, pentru ca locul al doilea să fie ocupat de Paul Tohăneanu, iar locul al treilea de Cosmin Ciobanu. Premiul special a fost câștigat de Călin Dacian Tamaș.

Fiecare dintre câștigători a fost invitat apoi să spună câteva cuvinte despre fotografiile înscrise în concurs și despre pasiunea pentru fotografie, aceștia fiind felicitați în mod special de artistul plastic Loredana Tomșa, unul dintre membrii juriului, care a și prezentat asistenței propriile impresii despre ”operele fotografice” participante în competiție.

Toate lucrările expuse la Muzeul Municipal  Dej pot fi vizionate și în zilele următoare, pentru ca ulterior acestea să fie scoase la licitație, iar fondurile obținute în urma licitației să fie folosite de către Asociația “Sfinții Apostoli Luca și Andrei “ pentru susținerea proiectului “Atelier de creație”, din luna august 2015, la care vor participa 25 de copii.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.950265675036200.1073742003.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More