Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vești bune despre salarii! Crește salariul minim

1 41

bani falsi bancnote 100 lei

În urma discuțiilor dintre Guvern și Fondul Monetar Internațional (FMI), premierul Victor Ponta a anunțat creșterea salariului minim în două etape pentru anul viitor.

Astfel, în 2014, salariul minim brut va fi majorat anul viitor în două etape, respectiv de la 800 lei, în prezent, la 850 lei începând cu 1 ianuarie şi la 900 lei de la 1 iulie. Creșterile salariale individuale vor fi operate, dar nu pentru toţi bugetarii, ci ţintit pe profesori debutanţi şi medici rezidenţi.

Premierul Victor Ponta a declarat, de asemenea, luni, că accizele vor fi indexate de de la 1 ianuarie 2014 în funcţie de rata inflaţiei şi nu de cursul de schimb.

Guvernul va introduce o acciză de 0,7 cenţi la litrul de carburant, fie benzină, fie motorină, banii astfel colectaţi urmând să fie vărsaţi într-un fond special destinat investiţiilor în infrastructura rutieră, a anunţat premierul Victor Ponta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More