Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vesti bune pentru fermierii care isi achizitioneaza echipamente in leasing

0 65

Fermierii care isi desfasoara afacerile cu echipamente achizitionate in leasing vor fi scutiti de plata impozitului pe profit la productia cu aceste echipamente, pana in 2015.

Anuntul a fost facut de secretarul general al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania, Adriana Ahciarliu cu ocazia conferintei anuale dedicate industriei de leasing din Romania. De aceasta facilitate vor putea beneficia toti fermierii si agentii economici care produc cu ajutorul echipamentelor achizitionate in leasing.

„O facilitate pe care am obtinut-o prin bunavointa Ministerului Finantelor Publice este scutirea la impozitul pe profit la achizitiile care sunt destinate anumitor sectoare de echipamente care sustin economia romaneasca. Am reusit sa includem si leasingul ca fiind un produs de finantare recunoscut de guvern pentru clientii care il folosesc ca si finantare pentru echipamentele respective. Incepand din primavara, ei sunt scutiti pe perioada anului 2014-2015 la impozitul pe profitul realizat cu aceste echipamente” a declarat secretarul general al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania, Adriana Ahciarliu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More