Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vezi ce proiecte a susţinut Ponta în zona Dejului

5 34

Victor Ponta in vizita la Dej (62)

În acest an, guvernul Victor Ponta a susținut comunitatea din Dej și zona Dejului demonstrând cetățenilor că sunt în atenția guvernului.

„În ultimii ani, cabinetul Ponta a susținut extrem de multe proiecte care vin în favoarea locuitorilor din zonă, fie că vorbim de lucrări de modernizare ale unor drumuri județene, comunale, reabilitări de rețea de apă și canalizare. De asemenea și investițiile în educație și sistemul sanitar au reprezentat priorități pentru cabinetul Ponta”, a declarat deputatul Cornel Itu, președintele executiv al PSD Cluj.

„Municipiul Dej a fost în atenția guvernului Ponta în ultimii doi ani iar dovadă este susținerea financiară pentru mai multe obiective locale: reabilitările străzilor și a rețelei de apă și canal din oraș. Sunt convins că și în următoarea perioadă Guvernul României va fi alături de noi”, a spus şi Costan Morar, primarul municipiului Dej.

Astfel au fost susținute următoarele proiecte:

 1. Reabilitarea străzilor din Dej – 75.763.876,48 lei;
 2. Extinderea rețelei de apă și canal din Dej –41.917.422,52 lei;
 3. Reabilitarea DN18 B, cunoscut ca „Drumul lui Pintea” ,Măgoaja- Târgu Lăpuș- 4.000.000 lei;
 1. Alimentarea cu apă din localitatea Rugășești, Comuna Cășeiu – 800.000 lei;
 2. Modernizarea drumului comunal Muncel din comuna Câțcău – 575.000 lei;
 3. Extinderea alimentarii cu apă din satul Muncel, comuna Câțcău – 300.000 lei;
 4. Au fost susținute lucrările de alimentare cu apă și canalizare din Mintiu Gherlii – 900.000 lei;
 5. Modernizarea drumului comunal Mintiu Gherlii – Pădureni 700.000 lei;
 6. Reabilitarea podurilor peste Valea Olpreț, comuna Bobâlna – 400.00 lei;
 7. Refacerea infrastructurii rutiere din Comuna Chiuiești – 200.000 lei;
 8. Lucrările de modernizare a drumului dintre Comuna Jichișu de Jos și localitatea Tărpiu – 500.000 lei;
 9. Extinderea rețelei de canalizare din comuna Jichișu de Jos, localitatea Codor – 350.000 lei;
 10. Reabilitarea străzilor din localitatea Nireș, Comuna Mica – 300.000 lei;
 11. Modernizarea drumului comunal Unguraș – Darot;
 12. Susținerea lucrărilor de alimentare cu apă din comuna Vad 500.000 lei;
 13. Susținerea lucrărilor de la rețeaua de apă din localitatea Curtuiușul Dejului, comuna Vad – 200.000 lei;
 14. Susținerea asfaltării ulițelor din localitatea Valea Groșilor, comuna Vad – 300.000 lei;
 15. Susținerea lucrărilor la DJ 172F Gherla-Mintiu Gherlii-Mica 800.000 lei;

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Ionut spune

  Felicitari Guvernului Ponta pentru tot sprijinul acordat municipiului Dej . Felicitari Domnului deputat Cornel Itu pentru tot ceea ce face pentru municipiul Dej si pentru sustinerea ce o avem din partea dansului . Toate aceste lucruri pe langa care as mentiona Reabilitarea si extinderea Colegiului National Andrei Muresanu , reabilitarea si extinderea Liceului Teoretic Alexandru Papiu Ilarian nu ar fii fost posibile fara aportul semnificativ al guvernului Ponta . Sa nu uitam ca suntem singurul oras din judet unde Dl Prim-Ministru a fost de 2 ori in decursul a doi ani de zile .

 2. Daniela Idiceanu spune

  Sunt multe lucruri realizate in Dej si in jurul Dejului cu ajutorul GUVERNULUI PONTA!Sa fim realisti,daca nu primeam bani de la guvern si daca aceste proiecte nu erau sustinute de guvern prin implicarea directa a d-lui deputat Itu Cornel,nu se realizau aceste proiecte pentru ca nu erau bani!!!Cat a fost guvernul Boc nu am primit nimic,in schimb s-au facut sali de sport si bazine de inot in satele unde nu era canalizare si apa!Tot in perioada Boc s-au inchis spitalele,iar Guvernul Ponta le-a redeschis si le-a modernizat!!!Nu mai departe ,spitalul din Dej,Boc a vrut sa-l inchida,dar,datorita d-lui deputat Itu a ramas deschis si s-a modernizat !!!Se pare ca dejenii au cam uitat aceste lucruri , li s-a spalat creierul … Iohannis=Basescu si ai lui…Blaga,Boc,Videanu,Predoiu etc!!!!

 3. catalin spune

  o facut el o pl…..aceste proiecte sunt realizate in mare parte din bani europeni!!!! normal ca daca proiectul este aprobat ue vireaza banii ponta pune semnatura pe hartie!!! dra nu cred ca are el vreo legatura cu asfaltarea coclaurilor din zona dej!!!!

 4. Ovidiu spune

  Cati pupaciosi in fund. Si pentru ce? Pt un amarat de job de cateva milioane de lei? Stati linistiti ca nu citeste ponta comentariile pe aici. Poate itu le citeste. Dar nu ma mira atitudinea asta a romanului, care de cele mai multe ori fiind prost si slab educat nu-i ramane decat pupatul la dos pt o bucata de paine. Mai-mai ca daca va fi ales presedinte o sa faca din Dej resedinta de judet, in viziunea (aiureala) unora. Legat de itu, si asta este un mare caracter. Mai oameni buni, pe vremea comunistilor numai securistii ocupau functii de conducere in fabrici. Vedeti ce functie ocupa si itu si poate veti deschide ochii. Un pic va ajut eu, cu siguranta nu a fost lacatus-mecanic. Vai Romanie ce-ai ajuns si pe ce drum mergi. Cand ma uit cati spalati pe creier sunt, parca ai fi un imens…spitalul 9.

 5. gavril spune

  Ionut, vezi ca bati campii, si inca rau de tot. Itu nu are niciun amestec in cele doua proiecte, asa cum nici actualul primar nu are niciun merit (amestec are, sa recunoastem). Pupincurism cat incape si vorbe goale.
  Daniela Idiceanu, nu ti-e un pic jena de tampeniile pe care le spui acolo? Stim ca-ti place sa pupi dosul superiorilor tai (ca eu nu-i consider superiori) dar toate trebuie sa aiba o limita. Toti banii intrati in Dej sunt din fonduri europene, pe proiecte despre care Itu nu stia nici cu partea dorsala. Bineinteles ca-i place sa se laude si sa-si aroge merite total necuvenite, este ceva caracteristic psd-istilor.
  Daca dejenii s-au saturat de toata minciuna si ipocrizia promovata de psd, prin Itu si Morar, si au votat ca atare tu ii faci „spalati pe creier”? Sa-ti fie rusine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More