Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Vezi cum va fi vremea mâine şi poimâine

0 50

vremea-Meteo

Mâine, minimele termice vor fi de la -20 de grade în estul Transilvaniei până la 0-1 grad în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în regiunile extracarpatice unde vor mai fi condiţii de fulguieli.

În zonele joase, dimineaţa, dar mai ales în cursul nopţii, local se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate în sudul Banatului şi la munte.

Miercuri, în zonele joase din sudul, estul şi centrul teritoriului valorile termice vor caracteriza o vreme rece, chiar geroasă dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse în Moldova, Transilvania şi dealurile Munteniei şi Olteniei, în timp ce în restul ţării regimul termic se va situa în general peste cel mediu caracteristic acestei perioade, notează Mediafax. În regiunile extracarpatice nebulozitatea joasă de tip stratiform sau ceaţa asociată cu depunere de chicură sau fulguieli vor persista în cea mai mare parte a intervalului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More