Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vezi cum va fi vremea până pe 21 iulie

0 79

vremea-Meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 8 – 21 iulie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor, notează Mediafax.

TRANSILVANIA

Până în data de 11 iulie nu vor fi modificări importante ale temperaturilor diurne. La sfârşitul primei săptămâni a intervalului de prognoză însă, maximele vor scădea cu aproximativ 2 grade, până la medii de 24 de grade. În cea de a doua săptămână temperaturile cresc din nou, până la valori medii de 27…28 de grade în ultimele zile. Minimele nocturne vor scădea uşor, de la aproximativ 15 grade în prima dimineaţă  până la 11…12 grade în intervalul 14 – 19 iulie. O noua tendinţă de creştere, cu 2…3 grade, se va resimţi la sfârşitul perioadei de prognoză.

Până în data de 17 iulie aversele însoţite de descarcari electrice, se vor semnala local, aproape în fiecare zi. După 18 iulie probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More