Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vezi la ce scandaluri au intervenit jandarmii maramureşeni

0 43

jandarm

BAIA MARE: Jandarmeria Maramureş a fost sesizată prin 112 despre producerea unui incident în Piaţa Dalia din municipiul Baia Mare. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie care a aplanat scandalul izbucnit în Piaţa Dalia din municipiu, scandal între două persoane. După identificarea celor implicaţi în eveniment, jandarmii au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 200 de lei pentru Ionel P. în vârstă de 51 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare.

FERSIG: Jandarmii maramureşeni au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în faţa unui imobil din localitatea Fersig. Un echipaj de jandarmerie a intervenit la locul incidentului, aplanând conflictul şi sancţionând persoana care a provocat scandal. Astfel, Francisc M. în vârstă de 23 ani, cu domiciliul Satulung a fost sancţionat pentru provocare şi participare la scandal si tulburarea liniştii publice, cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

BORȘA: O patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Borşa, a acţionat pentru aplanarea unui scandal între două persoane. Jandarmii au identificat un bărbat care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ce a provocat scandal spre indignarea locuitorilor din zona respectivă. Bărbatul în cauză, Ioan K. de 37 ani, din Borşa a fost sancţionat pentru fapta sa cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

TÂRGU LĂPUȘ: Şi jandarmii din Târgu Lăpuş au intervenit pentru aplanarea unui scandal. Astfel, echipajul de jandarmerie ce acţiona în oraşul Târgu Lăpuş, în zona Str. Doinei, l-a sancţionat pe Adrian L., în vârstă de 28 ani, cu domiciliul în Vălenii Lăpuşului, pentru provocare de scandal şi refuz de legitimare cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More