Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vibracoustic Dej, angajează operatori pentru roboți industriali. Câte posturi sunt deschise și care e oferta salarială

0 1.227

Vibracoustic Dej, lider mondial în controlul vibrațiilor în domeniul automotive, își mărește echipa. Compania caută 30 de persoane pentru postul de operator la roboți industriali.

Persoanele interesate sunt așteptate în 12 ianuarie și 17 martie 2017 de la ora 14:00 la Primăria Dej, date la care vor fi organizate două evenimente de recrutare. Cei care nu pot ajunge, dar care vor să aplice pentru una din cele 30 de poziții deschise, pot programa o întâlnire sunând la 0364 403 812. Cererile de angajare se pot depune zilnic și la sediul companiei, în Dej, str. Henri Coandă nr. 3. Experiența anterioară în domeniul producției constituie un avantaj.

Pachetul salarial și beneficiile oferite

Vibracoustic este o companie care pune accent pe oferirea unui mediu de muncă plăcut și pe respectarea cu strictețe a prevederilor contractuale, astfel încât angajații să se simtă motivați și respectați.

Prin urmare, cei ce vor ocupa cele 30 de posturi de operatori la roboți industriali se vor bucura de un pachet salarial atractiv, de bonusuri lunare și trimestriale în bani și de bonusuri de sărbători, în funcție de vechime și de performanță.

“La angajare a contat mult faptul că salariul îmi crește în funcție de experiență și de performanță, mă motivează să știu că sunt răsplătită pentru cunoștințele dobândite. Mă mai motivează și posibilitatea de a promova la nivel intern, mă face să lucrez cu drag”, a precizat Augusta, unul din operatorii la roboți industriali.

În plus, angajații beneficiază de analize si consultatii gratuite la Regina Maria, în Cluj-Napoca, de un contract cu cel mai bun medic pediatru din Dej, de reduceri la servicii oftalmologice și stomatologice (consultații + intervenții), la Dej, și de o poliță de asigurare în caz de accidente 24/24. Transportul înspre și dinspre locul de muncă este asigurat de companie, din municipiul Dej.

De asemenea, compania a făcut în ultimii ani o serie de investiții în echipamente moderne de lucru, care să contribuie la creșterea nivelului de sănătate și siguranță în muncă. Printre ele se numără instalarea unui sistem modern de exhaustare, a unui sistem de răcire a aerului din hală și, nu în ultimul rând, îmbunătățirea echipamentului individual de protecție.

Atribuțiile operatorilor la roboți industriali

Operatorii la roboți industriali supraveghează mașini și instalații industriale, asamblează echipamente, părți componente sau alte produse pe baza unor specificații stabilite sau a proceselor tehnologice de fabricație, conform procedurii Standard de Operare.

Calificarea necesară îndeplinirii sarcinilor se dobândește prin practica la locul de muncă sub supravegherea instructorilor de operare.

Despre Vibracoustic 

Trelleborg Automotive Dej SRL face parte din grupul Vibracoustic, lider mondial în controlul vibrațiilor în domeniul automotive. Vibracoustic are o rețea R&D puternic dezvoltată, prin intermediul căreia inginerii grupului dezvoltă tehnologii anti-vibrație de neegalat, care contribuie la asigurarea unui standard înalt de siguranță și confort în industria producătoare de autovehicule.

Cu aproximativ 10.000 de angajați în 43 de locații din 19 țări, Vibracoustic formează o rețea unică de producție, grupul deținând un procent de 18% pe piața globală. Pentru informații suplimentare te invităm să vizitezi pagina https://www.vibracoustic.com/


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More