Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vibrator cadou pentru primarul din Beliș. O săteancă i l-a dat în dar după ce edilul i-a zis că freacă ”obiectul muncii” – VIDEO

0 1.277

Cadou inedit primit de primarul comunei clujene Beliș, Viorel Matiș. Acesta a primit din partea unei sătence din Poiana Horea un vibrator în dar, după o discuție aprinsă între cei doi.

În urmă cu câteva zile femeia l-a luat la rost pe primar, nemulțumită de activitatea acestuia, și l-a întrebat ce a făcut el pentru comună în cei doi ani de mandat de până acum. Răspunsul edilului a fost unul sec: ”Am belit p**a”. Inițial rămasă fără replică, femeia a găsit un mod inedit de a-i răspunde primarului.

Aceasta  s-a deplasat 100 de kilometri până la Cluj-Napoca, a intrat într-un sex-shop, de unde a achiziționat un vibrator uriaș, alături de o pereche de mănuși din latex.

”Înainte să îi dau cadoul am fost în audiență la primar și l-am întrebat ce a făcut de când a fost ales. Și eu îl votasem în 2016, îl votasem pentru că am crezut că va face treabă. Ce mi-a spus mi-e greu să reproduc în cuvinte. Ca să explic cu decență, mi-a spus că a frecat ”obiectul muncii”. Așa că am venit la Cluj-Napoca, am intrat într-un sex shop de unde am cumpărat o pereche de mănuși și un vibrator ”competent”. Am mers cu ele la primărie și i le-am făcut cadou. Inițial nu a vrut să accepte cadoul, dar i-am spus că nu e frumos să îl refuze și că am încercat doar să îi sar în ajutor prin a-i da încă un ”obiect al muncii” pe care să îl frece”, a povestit femeia, pentru Ziar de Cluj.

Sătenii din Poiana Horea și cei din Beliș se amuză pe seama gestului femeii. Dacă unii, care apreciază activitatea primarului, spun că acesta trebuia să-i returneze femeii cadoul pentru ca să-l folosească ea, alții, nemulțumiți și ei de cei doi ani de mandat ai lui Viorel Matiș, sunt de părere că femeia a procedat bine.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More