Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vicențiu Serv, sponsor oficial al Academiei de Fotbal ”Paul Papp” – FOTO/VIDEO

0 229

Fotbalistul Paul Papp și Vicențiu Știr, administratorul companiei dejene Vicențiu Serv, au semnat azi la Dej contractul de colaborare dintre Academia de Fotbal ”Paul Papp” și firma dejeană, care devine astfel sponsor oficial al academiei sportive.

Potrivit celor două părți, negocierile dinaintea semnării contractului au durat doar câteva minute, ambii semnatari declarând că au fost în cadrul discuțiilor pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește colaborare și scopul acesteia.

La sediul firmei Vicențiu Serv a fost semnat azi contractul de sponsorizare, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat cei doi semnatari.

”Contractul de parteneriat prevede ca firma Vicențiu Serv Dej să fie sponsor oficial al Academiei de Fotbal ”Paul Papp”, sponsorizarea constând în plata cheltuielilor, achiziția de echipamente, prime pentru copiii care joacă la cademia de fotbal. Am îmbrățișat ideea de a-i fi alături pentru că este ceea ce mi-am propus și eu, de a oferi o alternativă copiilor dejeni, altceva decât Internetul”, a declarat Vicențiu Știr la conferința de presă.

Cu această ocazie, fotbalistul dejean i-a oferit noului său partener, Vicențiu Știr, un tricou al echipei Steaua București cu autografele fotbaliștilor formației roș-albastre.

”Vreau să-i mulțumesc domnului Vicențiu că mi s-a alăturat. Am încheiat un contract de parteneriat cu dânsul pentru că am observat că suntem pe aceeași lungime de undă. Am văzut că a organizat multe turnee la Dej și vrea să se implice în fotbal și cred că vom face echipă bună împreună pentru că am observat că are idei și principii foarte bine gândite. La Dej cam lipsesc oamenii de fotbal, așa că sperăm să fie un început bun pentru noi. Așteptăm și alți oameni lângă noi, oameni care vor să ajute copiii din Dej, să ajute fotbalul dejean. Noi vrem să oferim o alternativă tinerilor din Dej, pentru că nu s-a investit cât trebuie pe această ramură fotbalistică și sperăm să facem treabă bună împreună, să facem echipă bună”, a spus și Paul Papp.

După semnarea contractului de sponsorizare, Paul Papp a plecat spre București pentru a se alătura lotului echipe Steaua, însă a ținut neapărat să fie prezent la Dej pentru această conferință de presă.

Urmăriți în materialul video atașat toate declarațiile celor doi.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1052349204827846.1073742156.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More