Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vicențiu Știr, la propunerea de a fi viceprimar al Dejului: ”Cu siguranță DA”

1 186

Candidatul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților la Primăria municipiului Dej, alături de deputatul Steluța Cătăniciu și candidații pentru funcțiile de consilieri locali au susținut azi la sediul partidului o ultimă conferință de presă înainte de alegerile locale de duminică.

Vicențiu Știr a ținut să prezinte în cadrul conferinței de presă nu doar colegii de pe lista candidaților pentru Consiliul Local Dej, dar și colegii care candidează pentru funcțiile de primar în comunele din zona Dejului.

În cadrul acestei conferințe, Vicențiu Știr a ținut să reamintească alegătorilor importanța participării tuturor la scrutinul de duminică, indiferent de preferințele politice ale electoratului, punctând totodată principalele sale proiecte pe care le-a promovat în ultima lună de zile printre locuitorii Dejului în timpul campaniei electorale.

Referitor la aceasta, Vicențiu Știr s-a declarat bucuros că a fost una în care atât dânsul cât și colegii săi, nu au fost țintele unor atacuri la persoană, și, cel mai important, nici nu au purtat astfel de atacuri spre contracandidați, caracterizând campania ca fiind una liniștită și curată.

Candidatul ALDE a ținut să le mulțumească azi colegilor săi pentru dăruirea cu care s-au comportat în campania electorală și pentru sprijinul necondiționat demonstrat în cadrul activităților susținute, spunând că își dorește o prezență mare la vot și, bineînțeles, un scor cât mai bun pentru formațiunea sa politică, transmițând în același timp succes în alegeri celorlalți candidați.

Nu de aceeași părere a fost și deputatul Steluța Cătăniciu, care a declarat că urează succes doar candidaților ALDE, reamintind în același timp faptul că dânsa consideră PNL ca fiind adevăratul adversar și că electoratul de dreapta din Dej ar trebui să aleagă ALDE și nu Partidul Național Liberal.

La finalul conferinței de presă, Vicențiu Știr a declarat că deocamdată nu poate confirma dacă ALDE Dej, prin consilierii locali care vor fi aleși, va face echipă în Consiliul Local cu alte formațiuni politice, iar la întrebarea dacă va accepta o propunere de a fi viceprimar a răspuns: ”Cu siguranță DA!”

Vedeți în materialul video de mai sus toate declarațiile făcute la ultima conferință de presă susținută de candidatul ALDE, Vicențiu Știr, la finalul campaniei electorale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. gigi rapidu spune

    tsk tsk jurnalism de ghiej: „Alinața Liberalilor și Democraților”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More