Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vicențiu Știr și candidații de consilieri ALDE Dej și-au depus azi candidaturile la Primăria Dej – FOTO/VIDEO

0 243

Candidatul ALDE Dej la fotoliul de primar al municipiului, Vicențiu Știr, alături de echipa sa de consilieri și-au depus azi în mod oficial candidaturile la Biroul Electoral de Circumscripție din cadrul Primăriei Dej.

Vicențiu Știr a fost însoțit azi de o parte dintre candidații aflați pe lista pentru Consiliul Local Dej, dosarele acestora fiind depuse spre aprobare pentru candidatura la alegerile locale din luna iunie.

Așa cum era și normal, candidatul pentru Primăria Municipiului Dej, Vicențiu Știr, ocupă primul loc pe lista candidaților pentru Consiliul Local. Acesta este urmat pe listă de Vasile Cîmpan (actual consilier local), Greti Neag (inspector de mediu), Iuliu Feier (director), Gabriela Alexandru (profesor), Adrian Oșan (inginer), Sergiu Neamț (informatician), Cristian Bălașa (administrator), Tiberiu Grigar (manager) și Ștefan Peredi (inginer).

”Mi-am depăus astăzi dosarul pentru candidatura la Primăria Municipiului Dej, eu și împreună cu echipa mea de consilieri, având speranța că împreună vom putea ca să dăruim Dejului ceea ce este al lui. Credem că numai noi, cei care suntem de dreapta, putem să ne aducem contribuția la o dezvoltare economică, care implicit înseamnă mai multe locuri de muncă, o viață mai bună pentru toți dejenii, pentru toți cei care formăm această comunitate, care ne-am născut, care locuim și care vrem ca să trăim și să muncim în continuare fără a fi nevoie să mergem în altă parte să ne găsim un loca de muncă, fără a fi nevoie ca Dejul să fie doar un hotel pentru noi și locurile noastre de muncă să fie la Cluj.

Vreau ca eu, împreună cu echipa mea, și sunt convins că vom reuși, ca toți dejenii să muncească în Dej, pentru că aici este locul nostru și nu în altă parte”, a declarat Vicențiu Știr după depunerea dosarelor de candidatură.

Candidatul ALDE Dej la Primăria Dej a mai declarat că se arată optimist că el și echipa sa de consilieri din cadrul ALDE Dej vor obține la alegerile locale din luna iunie un scor electoral de 10-15 procente.

În ceea ce privește lista de candidați pentru postul de consilier local, surprinde lipsa dintre nominalizați a consilierului local Nelu Anca.

Acesta a fost consilier local din partea PSD până la începutul acestei luni, când și-a dat demisia și a trecut la ALDE. Chiar dacă inițial Nelu Anca era anunțat drept candidat pe lista de consilieri locali din partea ALDE Dej, acesta a anunțat că nu mai candidează.

”Am ales să nu mai candidez pe nicio listă. Nu-mi doresc funcții și nu doresc să candidez la alegerile locale pe nicio listă de partid. Rămân alături de ALDE Dej și de Vicențiu Ști, pe care-l susțin cu toată tăria pentru a ajunge viitorul primar al Municipiului Dej. Eu am ales să nu candidez pentru că am în derulare unele proiecte de care vreau să mă ocup cu prioritate, proiecte legate și de Asociația Porți către Suflet Dej”, a declarat pentru Someșeanul.ro Nelu Anca.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1120288461367253.1073742229.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More