Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viceprimar Aurelian Mureșan: ”Pentru prima dată în istoria țării vom avea un președinte ardelean”

0 43

klaus iohannis

În urma victoriei categorice pe care candidatul ACL la președinția României, Klaus Iohannis, a obținut-o la Dej, în județul Cluj și în Ardeal, viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan, transmite un mesaj de mulțumire dejenilor.

Dragi dejeni,

Astăzi se scrie o fila nouă în istoria României! Românii din ţară şi din afara ţării şi-au ales preşedintele pentru cel puţin cinci ani.

Cred cu tărie că această zi este una dintre cele mai frumoase de după revoluţie. Votul dumneavoastră a dovedit faptul că jertfa eroilor din 1989 nu a fost în zadar.

Pentru noi, ardelenii, e un moment special, încărcat de emoţie, din cel puţin trei motive.

Pentru prima dată în istoria ţării vom avea un preşedinte ardelean. Tot pentru prima dată, Partidul Naţional Liberal a dat preşedintele pe care îl aşteptam de peste 50 de ani. De asemenea, s-a dovedit clar, de necontestat, cât de puternică este forţa mobilizatoare a mediului online în lume.

Vreau să vă mulţumesc tuturor dejenilor pentru că aţi participat în număr atât de mare la vot, aţi dat dovadă de responsabilitate şi spirit civic şi aţi confirmat încă o dată cât de mult vă pasă de soarta României noastre dragi.

Domnul preşedinte Klaus Iohannis transmite tuturor românilor următorul comunicat:

”În această zi, datorită vouă, începe o altfel de Românie. România pe care ne-o dorim nu este nici una a conflictului, nici una a răzbunării. Votul și cuvântul vostru au pus temelia ei. Haideți ca prima cărămidă pe care o așezăm pe acest edificiu să fie una trainică! Votul nostru a fost și rămâne unul pentru rațiune, pentru dialog și responsabilitate. Avem ocazia de a-l demonstra și în fapte!’’

Vă mulţumim!

Aurelian Mureşan

Viceprimarul Municipiului Dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More