Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viceprimarul Aurelian Mureșan a luat la pas orașul pentru a oferi flori dejencelor – FOTO/VIDEO

0 57

8 martie-aurelian muresan-pnl-dej (9)

Alături de reprezentanți din cadrul organizației locale a Partidului Național Liberal, viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan, a străbătut azi, de 8 Martie, orașul pe jos, împărțind flori dejencelor.

Înarmat cu sute de lalele galbene, Aurelian Mureșan a pornit încă de dimineață din centrul Dejului, pe străzile orașului. Fiecare femeie întâlnită în cale a primit câte o floare, o carte de vizită și o fotografie realizată pe loc de cei care-l însoțeau.

”Decât să ofer o felicitare, așa cum face toată lumea, m-am gândit că e mai frumos să ofer o fotografie realizată la minut. E mai personal așa, mă simt mai aproape de doamnele și domnișoarele pe care le felicit”, a spus Aurelian Mureșan.

Acesta a oferit femeilor și câte o carte de vizită, pentru ca cele care o primesc să știe cum să-l poată contacta pe viceprimarul Dejului în orice privință legată de administrația locală.

După aproape două ore în care a oferit în stânga și-n dreapta flori și felicitări, Aurelian Mureșan și colegii de partid s-au retras la un local din Dej pentru a le sărbători și pe doamnele și domnișoarele din organizația locală a PNL.

Aici, liberalii au avut parte și de o surpriză, în vizită la Dej venind Lucia Varga, fostul ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură.

Deputatul PNL de Bihor Lucia Varga, a stat de vorbă cu femeile liberale din Dej, dar și cu viceprimarul Aurelian Mureșan și președintele PNL Dej, Marius Mînzat, cei trei acordând apoi un scurt interviu pentru Someșeanul.ro.

”Am venit azi să împărtășesc câteva dintre emoțiile zilei de 8 Martie împreună cu fetele din Dej, cu doamnele din Dej. Sunt încrezătoare, văd femei din Dej care vin înspre Partidul Național Liberal, femei de calitate, femei de valoare, cu reprezentativitate și asta mă bucură și ne dă speranțe că aici la Dej putem deveni un fief liberal”, a spus Lucia Varga, înainte de a promite că va reveni la Dej și cu ocazia campaniilor electorale, mai ales pentru alegerile locale.

Voi reveni. Avem un obiectiv. Sper ca domnul Mureșan să devină primarul orașului, pentru că Dejul are nevoie de un aer proaspăt, are nevoie de un primar tânăr, un primar cu entuziasm”, a mai declarat Lucia Varga pentru Someșeanul.ro.


Viceprimarul Aurelian Muresan a luat la pas orasul pentru a oferi flori dejencelor by Irina Maxim

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More