Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viceprimarul Aurelian Mureșan urează dejenilor sărbători fericite

0 109

someseanul-Aurelian Muresan - viceprimar Dej

Sărbătorile de iarnă sunt prilejuri de bucurie, de întâlnire cu familia și prietenii, de liniște și pace alături de cei dragi.

Sunt momente speciale, în care oamenii vestesc prin colinde și datini Nașterea Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos. Sărbătoarea Crăciunului ne aduce în amintire și faptul, de netăgăduit, că în urmă cu 2000 de ani, poporul român și-a însemnat în cartea istoriei nașterea ca popor creștin.

Pentru acest privilegiu și pentru bucuria de a ne afla în acest spațiu mioritic, mulțumim Bunului Dumnezeu și ne înclinăm cu respect în fața moșilor și strămoșilor noștri, care au reușit să păstreze vie credința și datina străbună.

Dragi dejeni, vă doresc să aveți parte de momente deosebite în această perioadă, să aveți sănătate, să vă mângâie Dumnezeu sufletele încercate de vremuri, să priviți cu speranță și încredere în viitor și să nu uitați că bunătatea și milostenia sunt virtuțile care ne caracterizează pe noi, locuitorii de pe Valea Someșului.

Vă doresc tuturor „Crăciun fericit” și „La mulți ani!”

Viceprimarul Municipiului Dej, Aurelian Mureșan

 

mesaj craciun Aurelian Muresan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More