Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viceprimarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a câștigat definitiv procesul cu Primăria și trebuie repus în funcție

1 250

La mai bine de un an de zile după ce a fost demis abuziv din funcția de viceprimar al comunei clujene Mica, Tiberiu Zelencz a obținut în instanță o decizie definitivă și irevocabilă de a fi repus în funcție.

”Am știut întotdeauna că dreptatea va învinge și adevărul va ieși la suprafață. După mai bine de un an de când am fost demis din funcția de viceprimar al Comunei Mica și un proces care a durat tot atât, am primit sentința definitivă și irevocabilă. Conform deciziei instanței sunt din nou viceprimarul comunei Mica.

Nu am ținut neapărat de această funcție, însă am vrut să demonstrez că modul în care am fost schimbat a fost unul abuziv și nelegal. Însă din păcate nu sunt singurul care am fost tratat în cel mai josnic mod de către edilul șef al comunei.

Am fost denigrat și jignit, iar motivul schimbării mele din funcție, invocat mereu de către primar, a fost acela că lucrurile nu merg bine în comună din cauza mea.

Întreb acum după un an și două luni, de când am fost demis, ce lucruri mărețe s-au înfăptuit în comună? Vedem cu toții ce s-a făcut. Cuvintele sunt de prisos. Faptele edilului șef din PNL,vorbesc de la șine.

Demiterea mea a avut loc în postul Crăciunului din 2014, când majoritatea consilierilor locali au votat proiectul de hotărâre, inițiat de către primar, privind schimbarea mea, probabil sub imperiul promisiunilor primarului, făcute unora în parte, că vor ocupă, în locul meu, funcția de viceprimar. Nu s-a întâmplat asta, pentru că a putea să respecți o promisiune trebuie să ai verticalitate, însă această calitate nu este la îndemână oricui.

Din păcate, primarul confundă primăria cu propria gospodărie, dar din fericire există justiția care vine și face dreptate.

Din păcate banii pentru cheltuielile de judecată și suma care mi se cuvine vor trebui suportate din bugetul public, și asta din cauza orgoliului primarului care a ținut neapărat să mă demită, iar cu sprijinul unor consilieri a reușit, însă nu pentru mult timp.

Ar trebui ca acești bani să-i plătească din buzunarul domniilor lor, nu din bugetul comunei. Greșeala le aparține, iar orice greșeală se plătește.

Primarul a ignorat sentință dată de prima instanță, din data de 8 iulie 2015, refuzând să mă repună în funcție. Acum decizia este definitivă și irevocabilă și sper că ea va fi pusă imediat în aplicare și voi fi reintegrat în funcția de viceprimar. În caz contrar, îl asigur pe domnul primar că voi merge mai departe, iar justiția își va spune din nou cuvântul”, spune Tiberiu Zelencz.

Tiberiu Zelencz a fost înlăturat din funcția de viceprimar al comunei Mica ca urmare a unui proiect de hotărâre inițiat de către primarul Pavel Goron la ședința consiliului local din 28 noiembrie 2014, după ce același proiect nu a trecut în precedentele două ședințe ale deliberativului comunal.

Zelencz a atacat în instanță proiectul de hotărâre prin care a rămas fără scaunul de viceprimar, iar în 8 iulie 2015 instanța a decis anularea și suspendarea hotărârii de consiliu local. Totuși, primarul Pavel Goron a atacat această decizie cu recurs, iar procesul s-a terminat doar acum, instanța dând din nou soluție în favoarea viceprimarului Zelencz.

 

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stietot spune

    Toti spun ca e perfect dar impozitul pe masina care nu l-a platit de cind face parte din aceasta comuna e in valoarea de cel putin 10.000 RON, deci daca voi credeti ca de oameni din acestia avem nevoie sa ne conduca sustinetil in continuare si cind consilierii din comuna i-au luat pasiunea comunei de la muresan traian, a fugit din fata celor de la APIA pe motivul ca nu da bine in fata Primarului si a Deputatului Itu. Deci scapam de Goron si de Muresan Traian si il aducem pe capul nostru pe Deputatu Itu care a facut prf combinatul si acuma sa faca praf si comuna si padurile comunei ca doar are depozit de cherestea. Deci inainte de toate ginditiva bine ca doar domnul vice primar Tiberiu Zelencz e o marioneta a domnului Deputat Itu, o marioneta care nu trebuie sa stie altceva decit sa semneze ceea ce i se spune si nimic altceva. Asa ca ginditiva bine la ceea ce sustineti!!!!!!.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More