Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan: ”LA MULȚI ANI Poliției din Dej!”

0 40

Cu ocazia zilei de 25 martie, declarată Ziua Poliției Române, viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan, transmite prin intermediul Someșeanul.ro ”La mulți ani” oamenilor legii care își desfășoară activitatea pe raza Dejului.

”Astăzi , de Buna Vestire, sărbătorim Ziua Poliției Române. Este un deosebit prilej pentru mine, ca viceprimar al Dejului, să adresez tuturor celor care au îmbrăcat haina de polițist, precum şi familiilor domniilor lor, cele mai calde urări de sănătate, fericire şi bucurii.

Aveți o mare responsabilitate în misiunile pe care le desfăşurați, aceea de a veghea la bunul mers al vieții cetățenilor, la respectarea ordinii publice, la creşterea calității vieții în urbea noastră.

Seriozitatea, disciplina şi profesionalismul de care dați dovadă sunt câteva din motivele pentru care meritați felicitările mele, respectul şi considerația alături de gândurile cele mai sincere față de dumneavoastră.

Ca oficialitate a municipiului Dej vă asigur că întotdeauna voi trata cu atenție orice problemă pe care o întâmpinați pentru că, într-un oraş civilizat, avem nevoie de oameni dedicați meseriei lor, de condiții de calitate pentru desfăşurarea activității, de RESPECT pentru uniforma pe care, cu onoare, o purtați.

LA MULȚI ANI Poliției din Dej! Dumnezeu să vă ocrotească!”, transmite viceprimarul Aurelian Mureșan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More