Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan, le mulțumește dejenilor că l-au votat pe Klaus Iohannis

0 27

aurelian muresan klaus iohannis

Victoria categorică obținută la Dej și în comunele arondate de către Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale reprezintă un motiv de bucurie pentru ACL Dej și viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan.

Acesta a transmis pe adresa redacției un comunicat prin intermediul căruia dorește să mulțumească dejenilor că au ieșit duminică la vot și că l-au ales în număr mare pe candidatul dreptei, Klaus Iohannis. Aurelian Mureșan mai transmite dejenilor că trebuie să continue pe aceeași linie și să meargă și în 16 noiembrie la vot. Redăm mai jos comunicatul integral al viceprimarului Aurelian Mureșan.

 ”Cu un scor de peste 40% din numărul alegătorilor, ACL Dej a reuşit să se impună în faţa PSD-ului, în Municipiul Dej.

Aceasta demonstrează că oamenii aleg schimbarea, iar primul semnal a fost dat încă din turul întâi.

Vreau să mulţumesc tuturor dejenilor care au înţeles că e momentul ca politica să se facă mai puţin la radio şi la televizor şi mai mult în practică. Ei au sancţionat derapajele din limitele democraţiei şi, bineînţeles, au arătat tuturor, la fel ca peste tot în judeţul Cluj, că romanii îşi doresc o ţară democratică, cu justiţie independentă, o ţară normală, la fel cum sunt toate ţările occidentale.

Manipulările, ipocrizia şi pomenile electorale, alături de jaful, hoţia şi minciuna, lansate la nivel naţional de protagoniştii Partidului Social Democrat urmează să ia sfârşit odată cu încheierea unui sfert de veac de zbucium şi căutări de identitate naţională.

Klaus Iohannis a lansat conceptul unui alt fel de a face politică, prin verticalitatea şi seriozitatea de care dă dovadă.

Urmează două săptămâni foarte grele, în care va trebui să ne consolidăm poziţia în zona Dejului şi să convingem şi ceilalţi votanţi care au mers cu alţi candidaţi sau care s-au abţinut de la a merge la vot, că numai votând Klaus Iohannis, votezi democraţia şi clădeşti viitorul pentru copiii noştri, dar şi respectul pentru seniorii urbei.

Nu în ultimul rând, ţin să mulţumesc tuturor colegilor de la ACL, militanţi şi simpatizanţi, care au crezut şi cred în victoria adevărului în fața minciunii, a seriozităţii în fata manipulării, a corectitudinii în fața hoţiei.

Vă aştept cu drag, pe toţi, în 16 noiembrie, să ne alegem preşedintele!

                                                                                    Aurelian Mureşan

                                                                                    Viceprimarul Municipiului Dej”

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More