Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viceprimarul Dejului organizează consultări cu cetățenii pe tema blocului V03

0 44

Situația blocului V03 din cartierul dejean Dealul Florilor este cea mai discutată problemă la nivelul administrației publice locale la Dej în ultima perioadă.

Având în vedere numeroasele opinii pe acest subiect, cât și faptul că există foarte mulți cetățeni afectați de această situație, viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan, a anunțat că va avea o consultare publică pe această temă cu dejenii care doresc să-și exprime punctul de vedere.

”În legătură cu propunerea făcută de mine, în urmă cu câteva zile, de a solicita părerea dejenilor vis-a-vis de blocul V03, întrebarea principală care se pune este: CE CONSIDERAȚI CĂ AR FI BINE SĂ SE FACĂ ÎN LOCUL BLOCULUI V03, DUPĂ CE ACESTA VA FI DEMOLAT?

CONSULTAREA DUMNEAVOASTRĂ în proiecte majore, cu impact asupra imaginii localității noastre sau asupra mediului înconjurător este foarte importantă şi, din acest motiv, vă invit să dați dovadă de spirit civic şi să vă exercitați acest drept cetățenesc.

Întrucât în urmă cu două zile am propus această consultare, vă aştept joi, 4 februarie 2016, începând cu ora 16, să participați la întâlnirea – dezbatere, care va avea loc la sediul PNL Dej, la parterul blocului UM”, se arată în comunicatul PNL Dej.

Știri pe același subiect:

Ruina blocului V03 din cartierul dejean Dealul Florilor va fi înlocuită cu un supermarket

Premieră la Dej: Viceprimarul Aurelian Mureșan impune consultarea cetățenilor referitor la proiectul blocului V03

Circ la ședința Consiliului Local Dej: Proiectul blocului V03 a fost respins, apoi amânat – VIDEO

Sondaj pentru dejeni: Care este opțiunea dvs. cu privire la blocul V03 din Dej?

Dejenii sunt invitați să-și spună părerea: chestionar cu privire la blocul V03

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More