Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victima caniculei. Copil înecat în Cheile Lăpușului – VIDEO

0 105

Un băiat în vârstă de 14 ani, care a vrut să scape de arșița verii și a ieșit azi la scăldat în râul Lăpuș, și-a pierdut viața după ce s-a înecat.

Un apel la 112 anunța azi, în jurul orei 16:30, faptul că un copil în vârstă de 14 ani , care a plecat la scăldat în râul Lăpuș,împreună cu un grup de prieteni, în zona Cheilor Lăpușului, nu a mai ieșit din apă.

Imediat, un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D., format din trei paramedici și alți patru pompieri militari de la Pichetul Târgu Lăpuș au plecat în căutarea copilului, dispărut într-o zonă greu accesibilă, informează comunicatul de presă al ISU Maramureș. 

Spre locul respectiv s-au mai deplasat inspectorul șef al I.S.U. Maramureș, col. Mureșan Ioan-Daniel, (î) prim adjunct, mr. Zah Adrian, împreună cu alți patru subofițeri, cu o autospecială și o barcă.

Copilul a fost găsit în jurul orei 19, în albia râului, iar paramedicii-pompieri S.M.U.R.D. au început manevrele de resuscitare. Din păcate, in ciuda eforturilor acestora, copilul nu a mai putut fi salvat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More