Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victor Ponta, în campanie la Bistrița

0 178

Victor Ponta in vizita la Dej (52)

Deși campania electorală nu a început încă în mod oficial, premierul Victor Ponta străbate țara în lung și-n lat pentru diverse inaugurări și întâlniri cu cetățenii.

La Bistrița, Victor Ponta a făcut prima oprire la stația CFR Bistrița-Nord, o gară proaspăt reabilitată și modernizată. Aici, a fost așteptat de aproximativ 100 de oameni, care au asistat și la slujba religioasă oficiată de Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop şi Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului Andrei Andreicuţ.

Însoțit de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, de ministrul delegat al Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, dar și de preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, premierul a făcut apoi o scurtă vizită la lucrările de reabilitare ale drumului național 15 Târgu Mureș – Reghin, un proiect în valoare de 162 de milioane de lei.

Cu tot alaiul după el, Victor Ponta a făcut o ultimă oprire la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița, unde ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, Liviu Dragnea, a semnat, alături de primarul Ovidiu Crețu, contractul de finanțare pentru noul campus școlar, un proiect în valoare de aproape 7 milioane de euro.

Prin acesta, liceul bistrițean va beneficia de mai multe clădiri cu săli de clasă, un internat, o sală de sport și terenuri de sport, dar și un centru de documentare și informare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More