Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victor Ponta: ”Eu vreau să fiu președintele oamenilor, nu al lucrurilor”

1 32

Victor Ponta in vizita la Dej (52)

Câștigătorul primului tur al alegerilor prezidențiale, candidatul PSD Victor Ponta a declarat imediat după închiderea secțiilor de votare că se simte mândru că mulți români au avut încredere în proiectul său.

„Vreau să le mulțumesc tutror celor care au venit la vot. Mă simt extrem de mândru pentru faptul că mulți români au avut încredere in proiectul meu de președinte. Le mulțumesc tuturor celor care au crezut că este important să voteze. Vreau să le cer tuturor să fie încă o dată alături de mine pe 16 noiembrie.

Vreau să spun că mă voi adresa atât celor care m-au votat, cât și celor care au votat un alt candidat, cât și celor care nu au votat deloc. Am o responsabilitate față de toți și proiectul meu de președinte îi include pe toți”, a declarat Ponta în prima intervenție televizată după anunțarea rezultatelor exit-poll.

Premierul Victor Ponta a vorbit în continuare despre unitate, motto-ul campaniei sale și a afirmat că vrea să fie președintele tuturor românilor.

„După toți acești ani de ură, putem să pornim pe acest drum. Cele două săptămâni de campanie care ne rămân le voi folosi pentru a prezenta în continuare proiectele mele. Mai sunt 14 zile și România va avea un președinte legitim, care va putea să aibă un dialog cu toată lumea și care va reuși să îi reunească pe români. Vreau să fiu președintele oamenilor, nu al lucrurilor”, a mai declarat Ponta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ponta spune

    Un parvenit…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More