Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victor Ponta, huiduit la Baia Mare. A fost scos cu microbuzul din mulțimea de oameni – VIDEO

0 39

ponta huiduit baia mare

Vizita lui Victor Ponta joi după-amiază la Baia Mare nu a fost una liniștită pentru candidatul PSD la prezidențiale. Primul ministru a fost așteptat de câteva zeci de băimăreni care l-au huiduit, astfel că a părăsit zona într-un microbuz, înconjurat de agenți SPP.

Victor Ponta a fost însoțit la Baia Mare de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de miniștrii Ioan Rus, Mircea Dușa, Doina Pană și Aurelia Cristea. Alături de aceștia la Baia Mare s-au aflat azi reprezentanți ai Alianței PSD-UNPR-PC din județele din nord-vestul țării, în cadrul unui eveniment care avea ca scop pregătirea campaniei pentru turul al doilea al prezidențialelor.

După o oprire la Eparhia Greco-Catolică, Victor Ponta și întreg aparatul de partid care l-a însoțit au avut o ședință prelungită la Sala Millenium din Baia Mare.

Aici, câteva zeci de persoane s-au adunat pentru a aștepta ieșirea lui Victor Ponta, moment în care forțele de ordine și social-democrații au decis securizarea zonei. Asta pentru că în grupul de oameni din fața clădirii au fost observați și membri PNL și PDL, pe lângă ceilalți băimăreni.

Presimțind că aceștia nu au venit cu intenția de a-l aplauda pe premier, social-democrații au trimis în mulțime un grup de susținători PSD din cadrul organizației de tineret. S-a creat astfel un vacarm total, fiecare scandând și huiduind.

Pentru ca Victor Ponta să nu fie nevoit să treacă prin mulțimea agitată, forțele de securitate au decis să poziționeze microbuzul, cu care o parte din delegați au venit de la București, chiar în fața intrării în clădire.

În momentul în care Ponta și însoțitorii săi au ieșit pe ușă, mulțimea de oameni din fața clădirii a început să strige pentru câteva minute în continuu ”Ponta ne minte!” și ”Baia Mare nu te vrea!”, timp în care premierul s-a urcat în grabă în microbuz și a părăsit zona, înconjurat de agenții Serviciului de Pază și Protecție.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More