Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victor Ponta: „Îi susțin pe toți colegii care merg în această bătălie pe care Pro România o dă pentru prima dată”

0 107

Victor Ponta, președintele partidului PRO România, a fost prezent ieri, la Cluj-Napoca, într-o vizită electorală de susținere a candidaților acestei formațiuni politice la funcțiile locale din județul Cluj.

În sfârșit am participat la o întâlnire politică la Cluj în care m-am simțit confortabil, e o echipă mai nouă şi mai relaxată, cu câţiva dintre cei cu care am lucrat mulţi ani şi cu oameni noi. Vreau să îl susțin nu doar pe Remus Lăpușan la funcția de președinte al Consiliului Județean, pe Dan Codrean pentru candidatura la municipiul Cluj-Napoca, ci pe toți colegii care merg în această bătălie, pe care Pro România o dă pentru prima dată. În Cluj, unde s-au făcut multe lucruri bune, întotdeauna este nevoie de mai mult și de cineva care să reprezinte și alte categorii de nevoi, alte categorii de electorat.

Am mare încredere că pe zona de centru-stânga nu prea mai e nimeni și atunci este nevoie de PRO România. Sunt convins că multă lume apreciază măsurile economice pe care le-am luat ca prim-ministru, destulă lume apreciază ceea ce am reușit să facem şi ce n-am reuşit să facem, şi că echipa PRO România va creşte şi în Cluj, şi în Ardeal, aşa cum creşte în toată ţara, a transmis Victor Ponta.

Liderul PRO România a mai precizat că se așteaptă ca echipa PRO România de la Cluj să devină tot mai puternică:

În ce mă privește, îmi doresc un singur lucru: să existe o echipă, care s-a format deja – știu că sunt 56 candidați la funcția de primar, ceea ce nu-i ușor pentru un partid nou înființat – o echipă care să vină cu proiecte deștepte, smart, pentru comunități care s-au dezvoltat foarte mult, și să pregătim pentru viitor, ceea ce va fi și în Cluj, și în toată țara, o alternativă modernă de stânga și, de fapt, singura, în acest moment.

Puteți urmări conferința de presă pe pagina de Facebook PRO România Cluj.

“Produs de www.someseanul.ro, la comanda Partidului PRO România – Cluj, Cod mandatar financiar: 21200010”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More