Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victor Ponta vine la Dej, pentru inaugurarea investiției la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”

2 35

victor-ponta-1

Proiectul „ Reabilitare Colegiu Andrei Mureșanu, Dej „ va fi inaugurat vineri 9 mai, la ora 12:30. La eveniment va fi prezent Primul Ministru al României, Victor Ponta.

Proiectul finanțat din fonduri europene  în valoare de aproximativ 18,5 milioane lei, cu o cota de cofinanțare de 290 000 lei, a fost depus de Primăria Municipiului Dej, în data de 22.09.2008, în cadrul Programul Operaţional Regional 2007-2013. Finanțarea proiectului s-a aprobat în luna august 2010, startul lucrărilor fiind dat în luna iunie 2011.

Investiția a vizat reabilitarea clădirii principale și extinderea cu un nou corp de clădire.

Clădirea principală a fost reabilitată prin aplicarea sistemului termoizolant, înlocuirea tâmplăriei existente şi au fost efectuate lucrări de reabilitare a spaţiilor interioare.

Noul corp de clădire este compus din :

– 15 săli de clasă

– 5 laboratoare

– 2 cabinete de limbi străine

– bibliotecă

– cabinet medical

– sală de sport cu vestiare

– sală pentru concursuri

– arhivă, ateliere de intreținere și punct termic.

„ Iată că ne aflam în fața unui moment foarte important, inaugurarea celui mai mare proiect investițional, pe linie de învățământ din Transilvania. Importanța inaugurării obiectivului este marcată de prezența Primului Ministru al României, Victor Ponta, care este alături de noi și susține proiectele Dejului, așa cum a promis la prima vizită în orașul nostru, în anul 2012, tot în luna mai. Îi mulțumesc deputatului, Cornel Itu, pentru susținerea demersului nostru , de a-l avea pe premierul,Victor Ponta, la evenimentul inaugural”, declară primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More