Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victor Ponta, în vizită electorală la Dej, pentru susținerea candidaților PSD – FOTO/VIDEO

0 82

După-amiază agitată azi la Dej, cu ocazia vizitei fulger a fostului premier Victor Ponta, aflat în orașul de pe malul Someșului pentru a-și arăta susținerea față de candidații PSD la alegerile din 5 iunie.

Venit la Dej la invitația deputatului Cornel Itu, Victor Ponta s-a aflat preț de aproape o oră la Primăria Dej, unde a fost primit de primarul Costan Morar, dar și de alți social-democrați, membri ai filialei dejene, sau candidați pentru Consiliul Local Dej.

De asemenea, la întâlnirea de azi au luat parte și candidați PSD de la Gherla, viceprimarul Ioan Neselean și candidații pentru posturile de consilieri locali, dar și primarii din Mintiu Gherlii (Dumitru Oltean), din Iclod (Emil Pîrțoc), din Cuzdrioara (Casian Rus) și din Cășeiu (Silviu Boldor), alături de susținători și candidați din comunele din zona Dejului.

Alături de aceștia au fost și președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, dar și consilierul județean Vasile Sălătioan.

Victor Ponta s-a arătat încântat de clădirea istorică a primăriei dejene, dar mai ales de curtea interioară a instituției, primind din partea primarului Costan Morar și a deputatul Cornel Itu câteva repere ale istoricului clădirii.

Aș vrea să spun bun venit în municipiul nostru ex-premierului Victor Ponta, doresc să-i mulțumesc în numele dejenilor pentru că este pentru a treia oară la Dej, doresc să-i mulțumesc în numele dejenilor pentru că atunci când a fost greu a fost aproape de noi, am implementat mari proiecte europene, atât pe linie de învățământ, cât și pe linie de infrastructură, atât de necesare nouă dejenilor”, a declarat primarul Costan Morar.

Eu vreau să vă spun că vin de fiecare dată cu plăcere la Dej, că știu că aici avem și un primar bun, și un deputat bun, și o echipă foarte bună, care au făcut multe pentru oraș.

Noi, în cei patru ani cât am fost la guvernare, am încercat să-i ajutăm. Să-l ajutăm și pe primarul din Dej, cum am încercat să ajutăm toți primarii din țară, unii mai gospodari, unii mai puțin. Dar, eu zic că s-au făcut multe proiecte, acum trăiți din alea făcute de pe vremea noastră că, asta e, anul ăsta nu se fac proiecte. Anul ăsta se văd doar ce a fost în trecut. În rest, dincolo de munca din administrație, eu sper că și oamenii din Dej au simțit că în acești patru ani nu le-a tăiat nimeni niciun leu, ci doar s-a adăugat. Și la pensii, și la salarii, la funcționarii primăriei, pe care i-am văzut așa mai veseli. Se gândeau poate că dacă nu le dă nimeni nimic anul ăsta, măcar să nu le taie nimeni din ceva, ca pe vremuri.

Am reușit să aduceți fonduri europene, să facem lucruri importante pentru spitale, pentru școli, dar mai sunt încă o mie de alte lucruri de rezolvat. Așa încât, vreau să-i urez succes primarului nostru la Dej, Ca și vecinul de la Beclean, e un exemplu că în Ardeal pot să fie primari foarte buni de la PSD. Nu e că nu se poate. Se poate! Cu mai multă muncă, cu echipa mai strânsă, dar se poate, și, uitați-vă și Dejul, ca și alte orașe, s-au dezvoltat foarte bine.

Le urez succes celorlalți, la Gherla și în celelalte zone unde avem candidați și sper că cu ce am făcut în guvernare îi ajutăm pe candidații noștri, nu îi încurcăm. Mai e un lucru, mai e un avantaj pentru toți ai noștri, că acum se poate compara. Înainte nu se putea. Oamenii văd dacă a fost mai bine înainte de noi, sau dacă a fost mai bine de atunci încoace. Eu vă urez succes, vă țin pumnii să reușiți și să arătați că cu o echipă unită se poate face treabă pentru oraș”, a spus Victor Ponta.

Întâlnirea a fost una destul de scurtă, dar cei prezenți nu au ratat ocazia de a-l convinge pe Victor Ponta să participe la o ședință foto prelungită, după care fostul premier a fost invitat în biroul primarului Costan Morar, pentru o discuție privată. La finalul întâlnirii, care nu a durat o oră, Victor Ponta s-a urcat în viteză în mașina cu care a venit și a plecat în grabă spre alte localități unde era așteptat pentru întâlniri electorale cu cetățenii din zona Văii Someșului.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1140459842683448.1073742249.467241263338646&type=3

Produs de www.someseanul.ro, la comanda PSD Cluj.
Cod mandatar 21160002

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More