Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victor Rebengiuc și campania media Regio au ajuns la Dej – VIDEO

0 113

colegiul national andrei muresanu dej

Timp de mai bine de o lună de zile, maestrul Victor Rebengiuc, a făcut turul României cu o echipă de filmare, pentru a realiza spoturi publicitare pentru promovarea proiectelor realizate cu fonduri europene, finanțate prin REGIO.

Printre cele 20 de locații din țară unde au fost filmate astfel de spoturi de promovare s-a aflat și Dejul. În prim plan a fost Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, reabilitat și extins printr-un proiect european de mare amploare.

Actorul Vitor Rebengiuc a stat de vorbă cu elevii acestui colegiu, cu primarul Dejului Costan Morar, dar și cu directorul colegiului, Axinte Bob.

În videoclipul promovat de REGIO pe pagina de Facebook, în cadrul campaniei „Din zori până-n seară, dezvoltăm o țară!” al cărui protagonist este maestrul Victor Rebengiuc, sunt prezentate imagini superbe cu investițiile făcute la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej, dar și impresiile celor care beneficiază de aceste investiții.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More