Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victorie frumoasă a Unirii Dej cu Dinamo București – VIDEO

0 334

Unirea Dej a obținut sâmbătă o importantă victorie în campionatul Diviziei A1 la volei masculin, în lupta pentru locul 7 la finalul sezonului.

Echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi a avut o evoluție excelentă în fața celor de la Dinamo București și, cu ajutorul unui public inimos, a reușit să se impună în trei seturi în fața rivalilor din capitală.

Primul set a fost controlat în întregime de echipa gazdă,c are a comis mai puține greșeli și a fost mai precisă în faza de atac, astfel că de la jumătatea setului dejenii s-au desprins pe tabelă la 6 și chiar 8 puncte, pentru a încheia runda cu 25-17.

Setul al doilea a fost mai echilibrat, dinamoviștii trăgând puternic pentru a restabili egalitatea pe tabelă. Însă tot Unirea Deja  fost echipa care a avut prima șansă, fiind mereu în avantaj pe tabelă. Finalul setului a fost unul cu emoții, după ce Dinamo a egalat la 24, însă Coasă a punctat din atac, iar apoi Didorciuc a adus AS-ul câștigător care a produs dejenilor victoria în a doua rundă.

Cu un moral bun după două seturi foarte bune, Unirea a slăbit puțin turația motoarelor în startul setului al treilea, permițând astfel oaspeților să dicteze scorul de pe tabela de marcaj (6-10). La 10-11 pentru oaspeți, căpitanul Unirii, Mihai Coasă, a ajuns la serviciu, dejenii având parte de o revenire spectaculoasă în care au făcut punct după punct, ajungând să conducă apoi cu 17-11. Avantajul astfel obținut a fost unul suficient de confortabil pentru ca gazdele să nu-și mai facă griji pe final și să se impună cu 25-20, obținând astfel victoria în trei seturi și toate punctele puse în joc.

Programul Unirii Dej săptămâna viitoare:

21 martie: Știința Explorări Baia Mare – Unirea Dej
24 martie: Unirea Dej CSUV Timișoara
25 martie: CSUV Timișoara – Unirea Dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More