Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victorie în ultima partidă din acest an pentru Unirea Dej – VIDEO

0 180

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă, cu începere de la ora 18, partida de volei masculin dintre Unirea Dej și Știința Explorări Baia Mare din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1.

Ultimul meci din acest an al Unirii Dej a fost unul foarte spectaculos, elevii lui Marius Dascălu și Tibi Szilagyi obținând o frumoasă și muncită victorie în fața maramureșenilor.

Unirea Dej e a început meciul și a condus chiar și la patru puncte diferență în prima jumătate a setului 1, însă băimărenii au restabilit echilibrul jocului înainte de al doilea time-out tehnic, pentru ca apoi să preia conducerea și să se desprindă.

După 19-25 în primul set, Unirea a intrat mai determinată pe teren, dejenii reușind să fie mai concentrați și mai preciși în pase și execuții. Asul lui Grigoraș de la 18-12 a dat mai multă încredere gazdelor că pot învinge, iar punctul reușit de Coasă la 23-17 a dat avantajul confortabil, însă în final băimărenii au fost aproape să întoarcă scorul.

Unirea s-a impus totuși cu 24-22, restabilind egalitatea la seturi. Din nefericire, Unirea n-a păstrat același ritm și pentru setul al treilea, unul în care oaspeții au controlat ostilitățile și au preluat din nou conducerea după 21-25.

Încurajați de un public destul de numeros, dejenii au revenit însă în setul al patrulea, unul foarte echilibrat până la primul time-out tehnic, după care gazdele s-au desprins ușor, chiar și la 8 puncte diferență (18-10). Avantajul câștigat pe parcursul setului a dat șanse Unirii să țină de scor și, chiar dacă a mai făcut erori, punctele pierdute n-au afectat scorul final (25-21), meciul intrând astfel în decisiv.

Aici, Unirea Dej a defilat încă de la primul punct, când a deschis tabela, reușind să mențină un avantaj față de oaspeți, care n-au izbutit nici măcar o dată pe parcursul setului să egaleze. Unirea s-a impus astfel cu 15-10, grație unor puncte importante reușite de Suson și Grigoraș, câștigând astfel meciul cu 3-2.

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin se reia anul viitor cu etapa a XIV-a, programată în 13 ianuarie 2018, când Unirea Dej va juca în deplasare cu ”U” Cluj.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.