Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Victorie în ultima partidă din acest an pentru Unirea Dej – VIDEO

0 305

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă, cu începere de la ora 18, partida de volei masculin dintre Unirea Dej și Știința Explorări Baia Mare din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1.

Ultimul meci din acest an al Unirii Dej a fost unul foarte spectaculos, elevii lui Marius Dascălu și Tibi Szilagyi obținând o frumoasă și muncită victorie în fața maramureșenilor.

Unirea Dej e a început meciul și a condus chiar și la patru puncte diferență în prima jumătate a setului 1, însă băimărenii au restabilit echilibrul jocului înainte de al doilea time-out tehnic, pentru ca apoi să preia conducerea și să se desprindă.

După 19-25 în primul set, Unirea a intrat mai determinată pe teren, dejenii reușind să fie mai concentrați și mai preciși în pase și execuții. Asul lui Grigoraș de la 18-12 a dat mai multă încredere gazdelor că pot învinge, iar punctul reușit de Coasă la 23-17 a dat avantajul confortabil, însă în final băimărenii au fost aproape să întoarcă scorul.

Unirea s-a impus totuși cu 24-22, restabilind egalitatea la seturi. Din nefericire, Unirea n-a păstrat același ritm și pentru setul al treilea, unul în care oaspeții au controlat ostilitățile și au preluat din nou conducerea după 21-25.

Încurajați de un public destul de numeros, dejenii au revenit însă în setul al patrulea, unul foarte echilibrat până la primul time-out tehnic, după care gazdele s-au desprins ușor, chiar și la 8 puncte diferență (18-10). Avantajul câștigat pe parcursul setului a dat șanse Unirii să țină de scor și, chiar dacă a mai făcut erori, punctele pierdute n-au afectat scorul final (25-21), meciul intrând astfel în decisiv.

Aici, Unirea Dej a defilat încă de la primul punct, când a deschis tabela, reușind să mențină un avantaj față de oaspeți, care n-au izbutit nici măcar o dată pe parcursul setului să egaleze. Unirea s-a impus astfel cu 15-10, grație unor puncte importante reușite de Suson și Grigoraș, câștigând astfel meciul cu 3-2.

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin se reia anul viitor cu etapa a XIV-a, programată în 13 ianuarie 2018, când Unirea Dej va juca în deplasare cu ”U” Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More