Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – 200 de morți și peste 200 de răniți după un incendiu într-un club brazilian

0 57

Un spectacol pirotehnic scăpat de sub control într-un club de noapte din Brazilia a provocat noaptea trecută o imensă tragedie. Aproximativ 200 de persoane și-au pierdut viața și alte peste 200 au fost rănite în urma incendiului. La momentul izbucnirii acestuia, în clădire se aflau peste 2.000 de oameni.

Tragedia a avut loc în orașul Santa Maria, din sudul Braziliei. Din câte se pare, principala cauză a izbucnirii incendiului este un spectacol pirotehnic, ce nu a mai putut fi ținut sub control. Flăcările s-au răspândit cu repeziciune, iar cei peste 2.000 de oameni ce se aflau în club au încercat să iasă cât mai repede din clădire.

Oamenii s-au călcat însă în picioare, fără să le pese că pot răni sau chiar ucide pe cei căzuți pe jos. Potrivit primului bilanț, cel puțin 200 de oameni și-au pierdut viața în încercarea de a scăpa de flăcări, în îmbulzeala de la ieșire. Alte peste 200 de persoane au fost rănite, iar clădirea este distrusă aproape în totalitate, fiind pe punctul de a se prăbuși.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More