Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

VIDEO – Acuze grave la Chirurgie 2 Cluj-Napoca. „Un minut de JEG GROS în centrul Clujului!”

0 1.093

Secția Chirurgie 2 este în mijlocul unui scandal medical după mai multe acuze aduse de către deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu, deputat USR, trage un nou semnal de alarmă în ceea ce privește sistemul medical românesc și vine cu un nou video ce pune în lumină condițiile mizere din spitalele țării.

De data aceasta în vizorul deputatului a căzut Secția de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. Astfel Emanuel Ungureanu a publicat imagini la care a adăugat un text pe măsură, text construit din cuvinte ce exprimă disperarea, groaza și furia pacientului român.

„MI-AU OMORÂT TATĂL !!! Vă rog să mă ajutați, mi-au infectat tatăl la Chirurgie 2 cu bacterii multrezistente la antibiotice!” 1 minut de JEG GROS în centrul Clujului! Chirurgie 2, este un infern al MIZERIEI și IADUL infecțiilor nosocomiale, cu aceste cuvinte îți începe deputatul tirada.

Revolta a pornit pare-se de la un simplu telefon prin care o doamnă l-ar fi anunțat pe Emanuel Ungureanu că tatăl ei a fost infectat în timp ce se afla internat la Chirurgie 2. Tatăl femeii a și decedat la puțin timp, spune deputatul.

Nu m-a ascultat. Tatăl doamnei a murit la Infecțioase, în chinuri. O parte din Clujul medical ignoră semnalele mele de alarmă, administrația județeană și cea locală, la fel. Sunt considerat nebun, circar, pentru că filmez mizeria cruntă din spitale, saltelele acestea rupte, care colcăie de bacterii, a notat Emanuel Ungureanu.

De asemenea furia se îndreaptă către Marius Fodor, șeful secției în care au fost surprinse imaginile, dar și către Petrică Șușcă, managerul Spitalului Clinic de Urgență Cluj. Domnul Ungureanu îl acuză pe acesta din urmă că l-ar fi numit ilegal în funcție pe Marius Fodor.

Nu am nicio plăcere să stau cu nasul în băi care put a urină și rahat, îmi pun în pericol sănătatea pentru a o salva pe a altora. Știți cine este șeful secției mizere unde am filmat aceste saltele? Marius Fodor, da, vă amintiți?A fost numit ILEGAL ca șef de secție de către managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Petrică Șușcă, sunt cuvintele deputatului USR.

De mustrarea lui Emanuel Ungureanu nu scapă nici Adela Golea, directorul medical al Chirurgiei 2.

Corupția, nepotismul, incompetența, chiar UCID! Din păcate, unii dintre voi mă credeți DOAR când ajungeți în aceste spitale de exterminare.Prea târziu… Cât ar costa schimbarea TUTUROR saltelelor din Chirurgie 2? Câte vieți putem salva? Eu pot aduce MÂINE un sponsor să le schimbe, pe toate. Credeți că doamnei Adela Golea, Directorul Medical al acestei COCINI, îi pasă?, a încheiat acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More