Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Ajun de Crăciun cu zăpadă la Dej. Atmosferă de basm creată de ninsoare

0 519

Ajunul Crăciunului îi va găsi pe dejeni cu zăpadă din belșug, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică au început să cadă primii fulgi mai serioși de nea.

Zăpada s-a așternut și zilele trecute în unele zone, dar în timpul zilei aceasta s-a topit. Tocmai de aceea, Moș Crăciun a adus în dar dejenilor un peisaj tocmai potrivit pentru această sărbătoare, spre bucuria tuturor, în special a celor mici.

Încă de la miezul nopții de sâmbătă spre duminică ninsoarea a început să cadă în cantități mari, dând astfel naștere unui peisaj de poveste, imagine feerică specifică sărbătorii Crăciunului.

Autoritățile locale și județene au fost la datorie pe parcursul nopții, însă doar pe arterele principale, unde au împrăștiat material antiderapant pe drumul european care tranzitează Dejul, dar și pe străzile cele mai circulate. Pe străzile secundare, însă, dar și în cartiere sau în comunele apropiate de Dej, utilajele de deszăpezire nu și-au făcut apariția în primele ore ale zilei de duminică.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More