Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Al doilea incendiu în doi ani la casa unui bătrân din Dej

0 31

someseanul-incendiu Dej str Baia Mare

Ghinionul se ține scai de un bărbat de 80 de ani din Dej. După ce în urmă cu doi ani de zile i-a ars casa, bătrânului i-a luat foc acum și o locuință improvizată în spatele fostei case.

Pompierii dejeni au fost solicitați să intervină luni seara la un incendiu izbucnit pe strada Baia Mare, la ieșire din Dej. Din nefericire, n-au reușit să salveze mare lucru din locuința improvizată a unui bătrân.

Acesta obișnuia să adune în casă tot felul de gunoaie și lucruri aruncate de alții. În urmă cu doi ani, din cauza unei scântei de la sobă i-a luat foc casa și s-au aprins toate lucrurile aflate în încăpere.

Pentru că era sărac și nu avea niciun sprijin, bărbatul n-a mai reușit să-și repare casa, astfel că și-a construit o locuință improvizată în curtea din spate. De această dată, tot o scânteie a provocat un al doilea incendiu, care s-a propagat repede și a ars aproape toată încăperea.

Vecinii bătrânul s-au plâns în multe rânduri că bărbatul adună fel de fel de gunoaie în casă și în curte și spun că nu este de mirare faptul că i-a luat foc casa din nou. Aceștia spun că bătrânul are un frate preot, însă acesta nu are grijă de bătrân pentru că nu se poate înțelege cu el.


Incendiu Dej strada Baia Mare by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More