Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Alianța USR PLUS și-a lansat oficial la Dej candidații pentru alegerile locale

0 1.084

Vineri după-amiaza a avut loc la Dej evenimentul de lansare a candidaților pentru  alegerile locale din 27 septembrie 2020, în cadrul unei conferințe de presă care a fost găzduită de Green Pub Dej.

Evenimentul, organizat în prezența lui Cătălin Sălăgean candidat la Consiliul Județean Cluj si președinte USR Cluj și Sergiu Hossu candidat la Consiliul Local Cluj – Napoca și președinte PLUS Cluj, a debutat cu prezentarea candidatului Alianței pentru Primăria Municipiului Dej, Alexandrina Haranguș. Aceasta a prezentat o parte din prioritățile cuprinse în programul de candidatură.

”Noi, candidații Alianței USR PLUS  Dej, am făcut pasul în față, suntem aici,  suntem oameni noi în politică și vrem să facem politică altfel.

Nu dorim doar să înlocuim niște oameni cu alții, ci dorim să schimbăm felul în care e administrat Dejul.

Vrem să redăm încrederea cetățenilor în administrație, vrem să creăm o comunitate în care ne pasă de fiecare om, în care nevoile fiecăruia sunt auzite și luate în calcul.

Noi, candidații Alianței USR PLUS, suntem o echipă care vă propunem sănătate și siguranță în comunitatea noastră, o comunitate  în care ne pasă de fiecare locuitor, în care ne creștem și ne educăm bine copiii și tinerii, o administrație locală transparentă, profesionistă și curată, infrastructură funcțională și modernă accesibilă fiecăruia dintre noi  servicii publice de secol XXI pentru toți cetățenii orașului precum și respect față de banul public.”

A urmat prezentarea candidaților Alianței USR PLUS pentru pozițiile de consilieri locali.

Aceștia, la fel, și-au prezentat o parte din proiectele  cuprinse în programul local de guvernare, legate de modernizarea, digitalizarea și transparentizarea administrației publice  locale, monitorizarea proiectelor aflate în implementare, sprijinirea producătorilor locali,  și multe alte proiecte.

Alianța USR PLUS Dej a demarat un proces riguros de selecție în  cazul candidaților la Consiliul Local, punând accent pe criteriile competenței, onestității și transparenței. 

Meșter Alina Maria, Severin Paul, Roș Aurel, Haranguș Alexandrina, Mare Cristian, Valasutean Mihaela, Mureșan Sebastian, Trif Ana- Maria, Neamț Sergiu, Manea Robert, Onuțan Vasile Adrian, Ciupan Ionuț, Hitiuan Ioan, Chira Emanuil, Gheța Mircea, Cozma Ionuț, Lahodni Emese Szuszanna, Borbel Radu, Bode Valentin, Mureșan Gheorghe, Mercea Adrian, Adăscăliței Adrian respectiv Timbuș Anca sunt numele propuse de către Alianță pentru Consiliul Local Dej. Background-ul candidaților este unul foarte bogat, fiecare având cunoștințe și experiență în diferite domenii de activitate, iar toate acestea vor fi implementate în administrația locală.

Activitatea a continuat cu prezentarea Candidaților alianței USR PLUS pentru primăria  Gherla, Carol Szasz, primăria Mica, Daniel Bob și Consiliul local Chiuiești.

La final, Călin Groza, candidat la consiliul local Cluj-Napoca din partea Alianței  USR PLUS  și totodată  responsabil politici publice pentru județul Cluj a mulțumit echipei de  candidați USR PLUS Dej pentru munca depusă la programul local de guvernare.

De asemenea Ovidiu-Răzvan Nistor, candidatul Alianței USR PLUS la Consiliul Județean Cluj  ne-a asigurat că Dejul va fi o prioritate în viitorul Consiliu Județean.

                                                     *       *        *

Alexandrina Haranguș , candidatul Alianței USR PLUS pentru primăria Dej  are  53 de ani  și  este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, medic primar medicină de familie.

                                                     *       *        *

Activitatea s-a desfășurat cu respectarea regulilor impuse de situația epidemiologică actuală. Înregistrarea integrală a evenimentului de lansare o puteți urmări pe grupul alianței  USR PLUS la adresa https://www.facebook.com/groups/446789185768454/

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More