Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Anchetă la Satu Mare, după ce o ambulanţă pentru dializaţi a transportat un brad de Crăciun

0 105

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Satu Mare a declanşat, marţi, o anchetă administrativă după ce pe o reţea de socializare a fost distribuită o filmare în care o ambulanţă transportă un brad pentru Crăciun, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul SAJ Satu Mare, Gabriela Opriş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că şeful de garaj a trimis o ambulanţă pentru a ridica un brad pentru Crăciun primit ca sponsorizare de la Ocolul Silvic.

„Am declanşat, marţi, o anchetă administrativă în urma filmuleţului postat cu ambulanţa care transporta un brad. Fără să ştiu eu, a plecat de la garaj o ambulanţă de transport pentru persoane care fac dializă la Cluj-Napoca în zilele de luni, miercuri şi vineri. Şeful de garaj a trimis ambulanţa să ridice un brad de la Ocolul Silvic, primit ca sponsorizare pentru un concert de colinde pe care îl facem duminică în curtea Ambulanţei. Nu cu ambulanţa se transportă un brad, şeful de garaj a făcut o mare gafă, a făcut-o pe răspunderea lui. Am cerut note explicative şefului de garaj şi directorului tehnic iar miercuri comisia de anchetă administrativă va lua o decizie de sancţionare”, a spus Opriş.

Potrivit acesteia, ambulanţa respectivă nu era una de urgenţă, ci era folosită pentru transportul pacienţilor care fac dializă, iar marţi aceasta nu era programată să facă astfel de curse.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More