Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – „Antreprenorii” din Dej arestați pentru 30 de zile în dosarul de proxenetism

0 8.604

Judecătoria Dej a emis decizia de arest preventiv pentru 30 de zile pentru bărbații învinuiți într-un dosar de proxenetism și camătă.

Pop Cosmin Sorin (Sharpele), Pop Codin Iuliu (Coco), Vlașin Tudor Vasile, Man Augustin Calin, Jula Lucian Dorin și Rotar Vlad Alexandru, învinuiți într-un dosar de proxenetism și camătă au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Aceștia au cerut în cursul zilei de ieri prin avocații lor recuzarea judecătorului Laura Mărginean Cătinean, invocând articolul 64, alin. 1, lit. f din Codul de Procedură Penală, acuzând-o pe aceasta de imparțialitate și de faptul că s-ar fi antepronunțat în instanță, respingând anumite solicitări ale reprezentanților legali.

Vineri la amiază, la Judecătoria Dej, toți cei șase acuzați, împreună cu avocații lor au venit la termenul de judecată de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej, mai întâi fiind judecată solicitarea de recuzare, pentru ca mai apoi să aibă loc ședința de judecată în cadrul căreia procurorii solicită arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpaților.

Cererea lor a fost însă respinsă, iar în urma ședinței de azi de la Tribunalul Dej s-a emis arestarea preventivă pentru 30 de zile pe numele acestora.

„S-a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej și s-a dispus măsura arestului preventiv pentru cei șase inculpați. Măsura este valabilă până pe data de 6 iunie inclusiv”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Dej, Cristian Giuliano Igna.

Reamintim faptul că, după cum au transmis și cei de la IPJ Cluj, din cercetări a rezultat că 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei, din municipiile Cluj-Napoca și Dej, în state europene, printre care Austria și Elveția. Față de alte două persoane, au fost extinse cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de camătă.

Știre în curs de actualizare!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More