Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Așa ne facem țara de rușine. Un român stabilit în Anglia dă lecții despre furturi

0 92

romani la furat in anglia

De parcă nu ajunge faptul că mulți români plecați în străinătate ne fac țara de rușine prin actele ilegale pe care le comit, unii au chiar tupeul mizerabil de a se mai și lăuda cu infracțiunile comise, sau chiar dau sfaturi pentru alții.

Un exemplu din această categorie a fost dat de un român plecat în Anglia la furat. Și de parcă n-ar fi ajuns că el însuși comite infracțiuni, s-a gândit că ar fi potrivit să dea sfaturi și altora cum să fure.

Și sfaturile astea nu vine oricum, ci prin intermediul unui video, românul cu pricina filmându-se în timp ce fura dintr-un magazin.

„Raftul de ciocolată, lasă mai jos telefonul să vezi firma, să-nebuneşti cu capul. Una, două, trei, patru, cinci. Deci …definitiv. Ce e asta? Ori mai iei, ori nu mai iei. Ori iei, ori nu mai iei. Definitiv. Iei în stilul ăsta pe care ţi-l zic eu. Asta ce e tată, ia? E stilul banana. Banana o bagi aici, ai înţeles?

Acum mergem la carne. Ce vrei să manânci puiul meu de aici? Scuzaţi-mă! Aici e o problemă. Venim mâine să mai luăm nişte carne pentru că este miliţia aici. Aşa se fură, în stilul ăsta. Intri pe partea aia, ieşi pe partea aia. Jumi-juma. Ai înţeles? Să moară familia mea, că dacă mai fur de două ori mă duc la pușcărie. Ca să ştii. O sa fie vai de… meu dacă cad pe secția asta aici în Anglia la puşcărie, o să fiu terminat”, spune românul pe înregistrarea postată pe internet.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More