Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Baia Mare|Teribilism și nesimțire crasă. Trei tineri au vandalizat statuia lui Gheorghe Șincai

0 1.427

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, au fost amendați după ce au vandalizat statuia lui Gheorghe Șincai din Baia Mare. Au filmat întreaga scenă și s-au lăudat cu ea pe Facebook.

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, au fost amendați de poliție după o scenă plină de nesimțire, petrecută în seara zilei de 25 noiembrie.

Aceștia s-au filmat, în ignoranța lor, în timp ce vandalizau statuia lui Gheorghe Șincai din Baia Mare. Colac peste pupăză, teribilismul lor trebuia să fie făcut cunoscut tuturor astfel încât au postat imaginile și pe rețelele de socializare.

În video se observă cum un tânăr urinează pe statuia lui Gheorghe Şincai, bust amplasat în faţa unităţii de învăţământ cu același nume. Un alt tânăr stă efectiv călare pe statuie, iar cel de-al treilea, care a şi filmat, îi încurajează pe ceilalți doi cu îndemnuri ce sigur nu îi aduc laude.

Cuvintele celui care filmează sunt de asemenea expresia unei atitudini huliganice: Asistaţi la un moment memorabil. Gheorghe Şincai, în **** mea, bietu’! O învăţat, cât o învăţat ăsta? Să se p**e Remus pe el, atâta o învăţat.”

Tânărul care a urinat pe statuie a primit cea mai mare amendă de la poliţişti. Este vorba despre suma de 1.250 de lei, iar cel care era cocoţat pe bust 1.000 de lei. Şi cel din urmă, care a filmat întreaga scenă, a fost amendat cu 500 de lei. 

Credit Video – Adrian Barbur

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More