Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Barack Obama, actor într-o reclamă ce promovează programul de sănătate american

0 53

Obama-BuzzFeed-620x362

Nu-ți este dat în fiecare zi să vezi un președinte de stat jucând într-o reclamă. Mirarea este cu atât mai mare cu cât este vorba chiar de președintele celui mai puternic stat din lume.

Preşedintele american Barack Obama nu s-a dat înapoi în fața provocării de a promova programul de sănătate (ObamaCare) în rândul americanilor prin intermediul unui clip publicitar.

Şeful statului american a fost de acord să filmeze un clip haios şi autoironic pentru BuzzFeed, pentru a le da de veste americanilor că luni expiră termenul până la care pot subscrie pentru ObamaCare anul acesta, scrie ziarul New York Post în pagina electronică.

Obama atinge noi culmi ale unui comportament care nu caracterizează un preşedinte, comentează ziarul, ca protagonist al unui videoclip de două minute intitulat „Lucruri pe care le fac toţi, dar despre care nimeni nu vorbeşte”, lansat pe Internet joi.

În clip, Obama ţine un băţ pentru făcut selfie-uri, pozează la oglindă cu un aer serios, zâmbeşte, face cu ochiul şi multe altele.

Clipul a fost înregistrat la Casa Albă, după un scenariu în care preşedintele aşteaptă un reporter să vină să-l intervieveze. „Pregătirea” sa dinainte de interviu este prezentată în paralel cu pregătirea reporterului, acasă.

De joi, de când a fost publicat de Buzzfeed pe Facebook, clipul a înregistrat aproape 20 de milioane de vizualizări.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More