Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Bărbat căutat de poliție. Orice informație despre acesta poate duce la prinderea lui

0 589

Un bărbat, care a lăsat o femeie fără portofel într-un mijloc de transport în comun, este căutat de polițiștii bistrițeni.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor unor infracțiuni de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Cei care pot oferi date care ar putea conduce la identificarea persoanei din imagini sunt rugați să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au în lucru un dosar penal cu autor necunoscut, înregistrat în luna august 2018, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Astfel, la data de 20 august 2018, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Bistrița, unei femei în vârstă de 82 de ani, din localitatea Șanț i s-a sustras portofelul în care avea acte, suma de 100 de lei și un card bancar. În portofel se afla și PIN-ul cardului, fiind astfel retrasă suma de 1000 de lei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, bărbatul din imagini ar fi retras suma de bani de la un bancomat din Bistrița. Adresăm rugămintea ca, oricine poate oferi date care ar putea ajuta polițiștii la identificarea acestuia, să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More