Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Bărbat rănit. Macaraua pe care lucra s-a răsturnat

0 1.071

Pompierii au acționat pentru a salva un bărbat rănit. Macaraua în care se afla acesta s-a răsturnat.

Cei de la ISU CLuj transmit faptul că o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURd au fost alertate, în jurul orei 12:10, ca urmare a răsturnării unei macarale, care ridica materiale de construcții pentru un bloc aflat în construcție, de pe strada Teilor din Florești.

Pompierii au găsit la locul solicitării un bărbat, de 39 de ani, care se afla în cabina utilajului. Acesta suferise traumatisme severe la nivelul piciorului stâng.

Pompieri au acționat pentru a scoate bărbatul din cabina avariată a utilajului, folosind echipamentele din dotare, cât și manevrele specifice, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite și să-l predea echipajului SMURD în vedere acordării primului ajutor calificat și pentru transport la spital.

Totodată pompierii au asigurat și măsuri de prevenire a incendiilor, pe timpul intervenției, având în vedere că se înregistrau scurgeri de combustibil din rezervorul macaralei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More