Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Bășcălie maximă cu dejeanca Rosa la Românii au talent

0 52

Rosa Romanii au Talent

După apariția ”spectaculoasă” de la România Dansează, Parascheva Milewschi din Dej, cu numele de scenă Rosa, și-a făcut apariția pe scenă și la spectacolul-concurs Românii au Talent.

Îmbrăcată într-un roz strident și împopoțonată din cap până în picioare, Rosa a dansat lasciv pe melodia „C’est la vie” .

Primul care a apăsat butonul roșu a fost Mihai Petre, urmat la doar câteva secunde de Andi Moisescu. Apoi în scenă a intrat și Smiley, iar Rosa, la cei 64 de ani ai săi, nu a ratat momentul pentru a-l lua la dans. Un minut mai târziu a apăsat și Andra butonul de ”X”, ceea ce însemna că Rosa părăsește concursul fără niciun vot favorabil.

”A fost un dans cum nu mi-a fost dat să văd și singura problemă a fost costumul”, a spus ironic Mihai Petre. Andra a lăudat-o ca fiind ”cochetă” și a scuzat-o că probabil nu și-a pregătit prea bine momentul artistic.

„Smiley, ceva îmi spune că perioada ta de burlăcie s-a încheiat”, a spus și Andi, iar Pavel Bartoș a strigat ”Esteee. Smiley și-a găsit aleasa. Îl însurăm pe Smiley!”


Rosa din Dej la Romanii au Talent de someseanul

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.