Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Bășcălie maximă cu dejeanca Rosa la Românii au talent

0 122

Rosa Romanii au Talent

După apariția ”spectaculoasă” de la România Dansează, Parascheva Milewschi din Dej, cu numele de scenă Rosa, și-a făcut apariția pe scenă și la spectacolul-concurs Românii au Talent.

Îmbrăcată într-un roz strident și împopoțonată din cap până în picioare, Rosa a dansat lasciv pe melodia „C’est la vie” .

Primul care a apăsat butonul roșu a fost Mihai Petre, urmat la doar câteva secunde de Andi Moisescu. Apoi în scenă a intrat și Smiley, iar Rosa, la cei 64 de ani ai săi, nu a ratat momentul pentru a-l lua la dans. Un minut mai târziu a apăsat și Andra butonul de ”X”, ceea ce însemna că Rosa părăsește concursul fără niciun vot favorabil.

”A fost un dans cum nu mi-a fost dat să văd și singura problemă a fost costumul”, a spus ironic Mihai Petre. Andra a lăudat-o ca fiind ”cochetă” și a scuzat-o că probabil nu și-a pregătit prea bine momentul artistic.

„Smiley, ceva îmi spune că perioada ta de burlăcie s-a încheiat”, a spus și Andi, iar Pavel Bartoș a strigat ”Esteee. Smiley și-a găsit aleasa. Îl însurăm pe Smiley!”


Rosa din Dej la Romanii au Talent de someseanul

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More