Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Bătaie între doi polițiști și mai mulți localnici dintr-o comună din Sălaj

0 641

Doi polițiști au fost nevoiți să folosească spray-uri lacrimogene în urma unui scandal dintr-o comună sălăjeană.

Un scandal a izbucnit, joi, 8 septembrie, între mai mulși localnici din comuna sălăjeană Someș Odorhei și doi agenți de poliție. Totul ar fi pornit de la faptul că oamenii legii au intervenit pentru a aplana un scandal între doi bărbați. Însă polițiștii, după aplanarea conflictului, au fost ținta unor injurii adresate de către o femeie.

Acesteia i s-a cerut să se legitimeze, însă a refuzat de mai multe ori. În consecință polițiștii au vrut să o ducă pe aceasta la secție. În ajutorul femeii a sărit însă soțul ei, iar oamenii legii au fost puși în fața unui nou scandal, fiind nevoiți să folosească spray-uri lacrimogene.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, la data de 8 septembrie a.c, în jurul orei 14, sa intervină în comuna Șomes Odorhei la un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii.

Polițistul i-a solicitat acesteia în repetate rânduri sa se legitimeze, dar a refuzat. Când polițiștii au vrut să o conducă la sediul poliției în vederea identificării s-a opus, în sprijinul ei venind soțul, care i-a împiedicat pe polițiști sa-si continue activitatea, întrucât femeia urma să fie încătușată. În acel moment, celălalt polițist l-a somat pe soțul femeii, rugandu-l sa înceteze, dar bărbatul l-a lovit pe acesta, iar pentru a aplana situația, polițiștii au folosit sprayul iritant lacrimogen, au transmis cei de la IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More