Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO Camere de supraveghere – Hoți prinși când prădau două chioșcuri alimentare

0 213

Trei persoane necunoscute au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unie instituții de învățământ în timp ce dădeau lovitura la două chioșcuri alimentare din incintă.

Incidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 10 ianuarie, la Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare, informează Infomm.ro. Cele două chioșcuri alimentare din incinta instituției de învățământ au fost vizate de hoți în jurul orei 20.

Potrivit sursei citate, hoții au sustras din unul din cele două chioșcuri dulciuri sau băuturi răcoritoare, chiar și pachete de gumă de mestecat. În momentul în care întreaga acțiune s-a mutat la cel de-al doilea chioșc, paznicul unității de învățământ i-a surprins pe hoți în flagrant. În acel moment hoții s-au făcut nevăzuți.

 

Conform administratorilor firmei care se ocupă cu activitatea celor două chioșcuri, cei trei hoți vor fi dați în urmărire, după ce va fi depusă o plângere la poliție.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More