Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Video camere supraveghere: Bătaie în față la Casa de Piatră Dej. Bătăușii, în arest la domiciliu

0 2.728

Cei doi tineri, care în dimineața zilei de 1 aprilie au bătut un alt tânăr în fața localului Casa de Piatră din Dej, au fost plasați în arest la domiciliu pentru o perioadă de 20 de zile, deși aceștia au fost prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Darius Cosmin Pintea și Claudiu Almășan au fost identificați în scurt timp de către polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Dej.

Cei doi smardoi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar joi dimineața au fost prezentați în fața  instanței de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, însă judecătorul a luat decizia ca aceștia să fie cercetați în continuare în arest la domiciliu.

Incidentul a fost înregistrat și de camerele de supraveghere amplasate la intrarea în localul de pe strada Avram Iancu din Dej, în imagini fiind surprinse loviturile cu pumnul aplicate de cei doi inculpați victimei în vârstă de 20 de ani.

Acesta a căzut inconștient la pământ, chiar pe trotuarul din fața localului, sub privirile altor prieteni și martori, în timp ce cei doi agresori, în vârstă de 18 ani respectiv 21 de ani, au plecat de la fața locului imediat după bătaie.

”În jurul orei 04:30, aflându-se în apropierea unui local public din Dej, cei doi tineri, în vârstă de 18 şi 21 de ani, din Măgoaja şi Şomcutul Mic, pe fondul unui conflict spontan au agresat un tânăr pe care l-au adus în stare de inconştienţă. În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr, de 20 de ani, a suferit leziuni care, conform unor concluzii preliminare, necesită pentru vindecare 65-70 de zile de îngrjiri medicale”, preciza IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Dej, de unde a fost transferată la clinica de chirurgie maxilo-facială din Cluj-Napoca, unde a intrat direct în sala de operație.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More