Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Camion încărcat cu porci vii, răsturnat în Huedin

0 1.241

Un camion ce transporta aproape 200 de porci vii s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial din Huedin.

Un accident rutier a fost semnalat în cursul acestei seri, în jurul orei 18:00, pe raza localității Huedin, județul Cluj. În accident a fost implicat un camion, încărcat cu porci vii, camion ce s-a răsturnat pe carosabil.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale ISU. De altfel, din ultimele informații primite de la reprezentanții ISU Cluj, camionul, care transporta aproximativ 190 de capete de porci vii, s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial iar în cădere ar fi agățat și un panou publicitar din parcarea complexului comercial.


Șoferul a fost consultat de către echipajul medical, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii, alături de autoritățile locale și localnici au sprijinit șoferul să scoată animalele care erau prinse sub structura remorcii și le-au improvizat un țarc în parcarea complexului.

Urmează să sosească un alt autotren al companiei pentru a prelua animalele și a le transporta mai departe, precum și un utilaj al unei companii private pentru a repune autotrenul pe roți, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

ACTUALIZARE:

158 de porci vii au fost încărcați în camionul sosit în jurul orei 20.30, pentru a-i prelua din ansamblul de vehicule răsturnat. Din păcate, 9 capete nu au supraviețuit impactului, iar 7 animale au fost eutanasiate de reprezentanții DSVSA.

Ansamblul de vehicule răsturnat a fost readus pe roți cu o automacara a unui operator privat, camionul fiind readus pe roți în jurul orei 00.40. Un echipaj de pompieri a asigurat măsurile de protecție specifice pe timpul acestor manevre.


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More