Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Cannabis pe malul Someșului. Plantele erau procesate în Baia Mare

0 566

Aproximativ 20 de kg de cannabis au fost ridicate în urma unor percheziții. Patru persoane au fost reținute.

Patru bărbați au fost reținuți în urma unor percheziții derulate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş. Cele patru persoane sunt bănuite că ar fi înfiinţat două culturi outdoor de canabis, pe un teren situat pe malul Someşului.

Din anchetă au rezultat indicii că o parte din drogurile recoltate ar fi fost transportate, depozitate şi uscate în  locaţii situate în municipiul Baia Mare, pentru consum propriu sau pentru distribuirea către persoane din anturajul acestora.

În urma a nouă percheziţii domiciliare şi a cinci percheziţii auto efectuate la data de 16 octombrie, au fost descoperite şi ridicate droguri de risc (mai multe plante de cannabis, aproximativ 20 kg.), bani, telefoane mobile și o instalație de producere indoor a drogurilor.

Totodată, poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere emise pe numele celor patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 36 de ani. Cei patru au fost reținuți.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More