Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Casă din Bistriţa-Năsăud, mistuită de flăcări, într-un incendiu

0 432

O casă din localitatea bistrițeană Chintelnic a fost distrusă, sâmbătă, într-un incendiu. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au reuşit să împiedice extinderea focului la o casă situată în imediata apropiere.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bistriţa-Năsăud, focul a fost puternic şi a distrus casa în doar câteva minute.

Pompierii au reuşit să scoată din locuinţă o butelie, pentru a evita o deflagraţie.

„Pe timpul intervenţiei a fost evacuată o butelie de gaz din casa afectată de incendiu şi a fost protejată casa alăturată, în care locuiau nouă persoane (doi adulţi şi 7 copii), situată la circa 1,5 metri de casa cuprinsă de incendiu în totalitate. Prin evacuarea buteliei a fost împiedicată producerea unei deflagraţii”, au spus reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Pompierii militari bistrițeni, au reușit localizarea și lichidarea incendiului în aproximativ 25 – 30 de minute. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Casa cuprinsă de flăcări, în suprafață de aproximativ 60 mp, a ars aproape în totalitate, din ea rămânând doar pereții interiori și exteriori. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More