Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Cătălin Cherecheș din nou primar, vrea schimbări radicale: „estimăm ca 30% dintre angajați să fie disponibilizați”

0 2.763

Reinstalat în scaunul de primar, Cătălin Cherecheș, promite reformarea structurilor primăriei, dar și demolarea unor zone precum Craica, Pirita, Ferneziu și Cuprom.

Cătălin Cherecheș, proaspăt reales în funcția de primar al municipiului Baia Mare, promite reformarea sistemului. În cursul zilei de ieri, 28 septembrie, edilul a susținut o conferință de presă în care a anunțat un audit clar în instituția primărie și disponibilizarea a 30% dintre angajați.

De asemenea Cherecheș a promis demolarea tuturor clădirilor construite ilegal pe terenurile municipalității. Vizate sunt zonele Craica, Pirita, Ferneziu și Cuprom.

Și fiind noul primar al municipiului Baia Mare, vreau să vă menționez următorul lucru: ca primă prioritate ca și primar al municipiului Baia Mare este eficientizarea, reformarea structurii Primăriei municipiului Baia Mare, a tuturor serviciilor publice, a tuturor societăților comerciale din subordinea autorității locale, respectiv societatea Urbis, Vital, Ocolul Silvic, Serviciul Public Ambient Urban, dar și structura primăriei (…) Vom acționa începând de astăzi, pentru a realiza pe fiecare dintre structuri o organizare mult mai suplă ( …) În funcție de un audit foarte clar pe toate structurile amintite (…), estimam ca 30% dintre angajați să fie disponibilizați, afirmă Cătălin Cherecheș.

A venit momentul să nu mai tolerăm decât ceea ce este conform și legal (…) Mă refer la asanarea zonelor neconforme din municipiul Baia Mare. Începând de acum, vom demara demolarea zonelor Craica, Pirita, Ferneziu, Cuprom, respectiv eliberarea zonelor și a cetățenilor care locuiesc acolo, a celor care locuiesc în zona Gării, sau în locuri care nu sunt zone de locuit, și atunci vom interveni foarte hotărât în a demola aceste zone (…) Începând de mâine, dimineața vom demara marea acțiune de demolare a garajelor, a tuturor garajelor din municipiul Baia Mare, a mai adăugat edilul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More