Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Cazul Cetan. Prefectul județului Cluj nu pune, deocamdată, problema închiderii localității

1 5.618

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a făcut azi o vizită de lucru în localitatea Cetan, localitate ce a intrat în atenția opiniei publice prin numărul de persoane infectate cu Covid-19.

Cazul localității Cetan, din comuna Vad, județul Cluj pune pe jar autoritățile. Astfel chiar azi, în jurul orei 14:00, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a ajuns în localitate pentru o vizită de lucru.

Acesta s-a întâlnit la fața locului cu primarul comunei Vad, David Prunean, cu reprezentanți ai armatei, dar și cu Alin Câmpean, comandantul Poliției Municipale Dej.

Ei au discutat asupra măsurilor ce se impun pentru a preveni răspândirea infecției Covid-19, însă, pentru acest moment, toți localnicii stau în propriile case, iar comuna este strict supravegheată de echipaje mixte ale poliției și armatei.

Totuși localitatea Cetan nu este izolată și nici nu se pune, deocamdată, problema închiderii întregului sat chiar dacă toate intrările și ieșirile din localitate sunt sub o vigilentă supraveghere.

Reamintim că în acest sat au fost testate pozitiv pentru Covid-19 un număr de 7 persoane. De asemenea există și alte persoane suspecte de infecție cu coronavirus ale căror teste nu au fost încă finalizate. Numărul acestor persoane nu ne-a fost transmis de către autorități.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Pura Ana spune

    Dar de ce tot ascund, de ce nu sunt sinceri cu oameni nu se gândesc ca poate asa trag un semnal de alarma și îi fac pe oameni sa înțeleagă în ce situație suntem și sa fie mai atenți sa stea în casa…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More